Літо, якому немає закінчення, зірка, яка світить в найщасливіші дні: новий аромат Marc-Antoine Barrois

ПОДЕЛИТЬСЯ
Вічні канікули
ПОДЕЛИТЬСЯ

Marc-Antoine Barrois представили новий аромат, який оспівує світлий та чистий світ в уяві парфюмера Квентіна Біша та Марка-Антуа Барруа. Квіти, які не перестають цвісти, літо, яке не закінчується, зірка, яка світить в щасливі дні — TILIA випромінює мрію та моменти щастя, що тривають вічно та закарбовуються в пам’яті.

Аромат розпочинається нотами липового пилу та меду. Акорд TILIA насичується жовтими квітами — унікальною дикою рослиною з солодкими відтінками квітів апельсину, тютюну та лайма. Серед інших нот у композиції нового аромату — геліотроп, дерево, гевея та амброксан.

TILIA став першим ароматом у квітковому сузір’ї Marc-Antoine Barrois. Як і всі парфюми Дому, він виготовлений у Франції з абсолютно безпечних компонентів. Починаючи з 2019 року, Marc-Antoine Barrois відмовився від целофанової упаковки для своїх парфумерних коробочок, замінивши її на голограму, що гарантує автентичність продукції.

«Я створив бренд Marc-Antoine Barrois, щоб пропонувати вишукані, щирі та гідні витвори», — ділиться Барруа.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).