Королівський синій — головний колір для елегантних і сміливих у сезоні весна/літо 2024

Тренды
18.04.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Прохолодні трендові відтінки для боротьби зі спекою
ПОДЕЛИТЬСЯ

Хоч вишнево-червоний та оливково-зелений все ще залишаються головними кольорами 2024 року, королівський синій — наступний відтінок, який готовий захопити світ моди. Як його пропонують інтегрувати модні бренди й будинки у свої повсякденні та урочисті образи вже цього сезону — розповідаємо нижче.

Acne Studios весна-літо 2024

Якщо вишнево-червоний додає яскравої, запальної аури будь-якому образу, а оливково-зелений — приземленого й спокійного, трендового бохо-шик шарму, то лише натяк на королівський синій надає вбранню сміливого, але приголомшливого відчуття елегантності, яке не може не привертати уваги. На подіумах — від Нью-Йорка до Парижа — королівський синій був повсюди й включений в образи з голови до ніг. Незалежно від того, чи був присутній цей холодний відтінок у вигляді аксесуарів, чи представлений як повністю монохромний образ, не можна заперечувати його присутність у колекціях весна-літо 2024. Лідером королівського синього в цьому сезоні, зокрема, став дизайнер Джорджіо Армані, чиї покази були переповнені цим відтінком, і, здавалося б, кожен другий образ був створений у цьому кольорі. 

Standing Ground весна-літо 2024, Givenchy весна-літо 2024

Такі модні будинки, як Loewe, Givenchy і Burberry, також включили королівський синій до своїх останніх весняно-літніх колекцій. Loewe представили у його відтінках об’ємне в’язане поло, Givenchy — витончену шовкову сукню й тренч із широкими плечима, а Burberry — сміливу куртку з драпіруванням, яка заразом доводить, що цей відтінок зовсім не поступаються вишневому універсальністю.

Burberry весна-літо 2024, Loewe весна-літо 2024, Givenchy весна-літо 2024

Інші провідні бренди, зокрема Staud, MM6 Margiela, JW Anderson та Acne Studios, теж презентували королівський синій у своїх колекціях, як-от у сукні в техніці кроше, атласних шортах і шкіряній спідниці, знову ж таки підтвердивши багатофункціональність відтінку. І, що важливо, його комфорт у носінні, адже, зрештою, найбажаніший колір — той, який уможливлює численні стилізації.

 JW Anderson весна-літо 2024, MM6 Margiela весна-літо 2024, Staud весна-літо 2024

Хоч нейтральні кольори були популярними в останні місяці, частково завдяки ренесансу мінімалізму 90-х, сміливі кольори, безумовно, на підйомі, і королівський синій один із них. Незалежно від того, чи зробите ви цей відтінок центром свого образу з яскравим светром чи блузкою, або ж додасте його як витончену деталь у вигляді пари взуття або сумочки, ви неодмінно випромінюватимете вишуканість без зайвих зусил.

За матеріалом L'Officiel USA.

Читайте також: Пристебніться: стейтмент-ремінь — провідний аксесуар 2024 року.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).