Анатомія руху: торочки — найграйливіший тренд весни-літа 2024

Тренды
25.04.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Романтизм у струмливому вбранні
ПОДЕЛИТЬСЯ

Чому б не додати грайливості із торочками, що майорять із порухами вітру? Дизайнери й зірки стрітстайлу доводять: ця декоративна деталь — провідний тренд сезону весна-літо 2024, і стане ідеальним варіантом, якщо ви плануєте романтичний або ефектний образ. Як пропонують носити торочки модні будинки й бренди — розповідає L’Officiel Online.

Alexander McQueen весна-літо 2024

В Alexander McQueen торочки різних форм, як широкі, так і тонкі, прикрасили одразу кілька ансамблів. Наприклад, чорне двобортне пальто було декороване червоним абстрактним узором, що плавно перетікав у струмливі довгі нитки. Такий артистичний підхід в образі — влучний вибір для тих, хто перебуває в пошуку стейтмент-речі для яскравих образів. Заразом у Givenchy зробили ставку на ефектні торочки з перлами на спідниці, що були поєднані з драпірованим коротким топом та довгими рукавичками. Стилізація модного дому — зразок того, яку силу мають торочки під час створення формування вечірнього образу. Доповнює плеяду актуального стейтмент-одягу також біла максісукня від Jil Sander із лискучими короткими торочками, що формують об’ємні ряди. 

Jil Sander весна-літо 2024, Givenchy весна-літо 2024, Alexander McQueen весна-літо 2024

На подіумі Prada, модного лідера вже кількох сезонів, продемонстрували, як об'єднати утилітарність і грайливість в образі з торочками. Звісно, в комбінації з віральними мікрошортами авторства дизайнерки Міуччі Прада: червоні торочки з металевими кільцями скомбінували з оверсайз «робітничою» курткою. Водночас стати зіркою будь-якого заходу з комфортом пропонують Gucci: короткі торочки прикрасили низ зеленого, всипаного блискітками топа з глибоким круглим вирізом. Натомість до ніжності в ансамблі вдався лондонський бренд Faben, що представив образ із лілової прозорої блузки й асиметричної мініспідниці.

Faben весна-літо 2024, Gucci весна-літо 2024, Prada весна-літо 2024

У весняно-літній сезон ідеальним вибором до того ж стане легка сукня в техніці кроше з грайливими торочками, яку в межах власного шоу показали Missoni. Якщо ж ви шукаєте натхнення для елегантних образів, варто звернутися до Bottega Veneta: витончену максіспідницю А-силуету модний дім поєднав із сорочкою в тон.

Rabanne весна-літо 2024, Bottega Veneta весна-літо 2024, Missoni весна-літо 2024

Речі з торочками залишаться лідерами й в прийдешньому сезоні осінь-зима 2024/2025, тож інвестиція в них є як ніколи актуальною. Так, у своїй дебютній колекції для Chloé дизайнерка Чемена Камалі представила куртку з торочками в трендовому бохо-стилі, як і Rabanne, що надихалися міксом принтів та шарів в образах жителів мегаполісів. Заразом Etro звернулися до спокусливої вишуканості, представивши чорний топ у комбінації з мідіспідницицею з торочками.

Rabanne осінь-зима 2024/2025, Chloé осінь-зима 2024/2025, Etro осінь-зима 2024/2025

Читайте також: Як стилізувати великі клатчі — головний тренд серед сумок у 2024 році

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).