5 нових серіалів травня, які варто додати у watch list

ПОДІЛИТИСЯ
Романтика та трилери з напруженим сюжетом
ПОДІЛИТИСЯ

Цьогорічний травень буде багатим на знакові прем’єри. На екрани повертається драма «Бріджертони», що розповість історію кохання Коліна Бріджертона та Пенелопи Фезерінґтон. Також цього місяця відбудеться дебют трилера з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі та другого сезону готичної й романтичної історії «Інтерв’ю з вампіром». Нижче L’Officiel Online зібрав 5 головних серіалів, які варто додати у watch list цього травня.

«Татуювальник Аушвіцу»

Коли: 2 травня 

«Татуювальник Аушвіцу» — серіал, що інспірований реальною історією кохання євреїв Лалі та Ґіти Соколових, які пережили Голокост. Коли Лалі потрапляє в нацистський концтабір Аушвіц у 1942 році, його призначають татуювальником в’язнів. Наносячи ідентифікаційний код на руку Ґіти, він взаємно закохується в неї. Разом вони роблять все, щоб вижити. Через 60 років Лалі наважується розповісти цю мужню історію світові, зіштовхуючись із травматичними спогадами й згадками про любов у найжахливіших місцях. 

«Темна матерія»

Коли: 8 травня

Як виглядають альтернативні версії нашого життя? Серіал «Темна матерія» спробує відповісти на це питання. Заснований на одному з найкращих науково-фантастичних романів десятиліття, він розповідає про фізика й сім’янина Джейсона Дессена. Повертаючись вночі додому, герой потрапляє в паралельний всесвіт життів, які він би прожити. У калейдоскопі реальностей фізик намагається повернутися до своєї справжньої сім’ї, щоб врятувати їх від жахливого ворога — самого себе.

«Інтерв’ю з вампіром»

Коли: 12 травня

Готичний роман-бестселлер Енн Райс екранізовували двічі. Вперше — у 1994 році з успішним фільмом, де головні ролі виконали Бретт Пітт, Том Круз і Антоніо Бандерас. Вдруге — з не менш популярним серіалом «Інтерв’ю з вампіром», другий сезон якого вийде на екрани цього травня. Події серіалу розповідають про Луї, який ділиться в інтерв’ю своєю надзвичайною історією: життя, смерті, кохання і нічного життя з Лестатом де Ліонкуром, який був для нього «вбивцею, коханцем, наставником та творцем». 

«Бріджертони»

Коли: перша частина — 16 травня, друга — 13 червня

Третій сезон «Бріджертонів» сміливо посідає позицію лідера серед найочікуваніших прем’єр весни. Події серіалу розгортаються в Лондоні на початку XIX століття. Поки юні представники сім’ї Бріджертонів починають свій вихід у вище суспільство й шукають собі престижну пару, у місті з’являється тогочасна версія «пліткарки» — таємнича газета леді Віслдаун. Третій сезон серіалу буде присвячений непростій і бурхливій історії Коліна Бріджертона й Пенелопи Фезерінґтон, яка або закінчиться щасливим фіналом, або розбитим серцем одного з них.

«Ерік» 

Коли: 30 травня

Перед номінантом «Оскару» Бенедиктом Камбербетчем постає нова загадка, відповідь на яку він шукатиме в серіалі «Ерік». Його герой Вінсент — відомий нью-йоркський лялькар і творець дитячого телешоу «Добрий день, сонечко». Коли зникає його син Едгар, нестабільний і зболений, він знаходить втіху в дружбі з монстром, на ім’я Ерік, що живе під дитячим ліжком. А втім, в пошуках правди Вінсент зіштовхується з більш реальними монстрами в захопленому корупцією місті. 

Читайте також: Ризики доброти: що треба знати про новий гіт Netflix — серіал «Оленя».

ПОДІЛИТИСЯ
На сайті доступні аудіозаписи статей, підкасти і рекомендації стилістів в аудіо-форматі. Такі матеріали відмічені відповідним знаком(зліва).