Як це було: тимчасовий спейс IQOS «Розвантажувальна станція»

События
09.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Партнерський матеріал
ПОДЕЛИТЬСЯ

25 квітня IQOS відкрив тимчасовий поп-ап стор у технопарку Unit.City під назвою «Розвантажувальна станція».

Концептуальний простір отримав вигляд контейнерного містечка площею 6000 м2. Це місце для розвантаження в усіх сенсах цього слова. Від найочікуванішого вантажу до емоційного розвантаження, потреба в якому, здається, накопичилася зараз у кожного. Тож план простий — зустрітися, поспілкуватися, вивантажити все те, що хочеться вивантажити, перезавантажитися та завантажити нові враження та емоції. А для його реалізації контейнери лабіринту наповнили неочікуваним та перезавантажувальним.

Поп-ап стор працював до 28 квітня, але враження, емоції...фото та відео залишилися назавжди.

Дивовижна пустеля з тонами реального піску, дзеркальними стінами, скелями та баром, де гостей пригощав напоями The Deacon.

І це тільки перший спот. А що ж далі?

Контейнерне містечко — суцільна концептуальна фотозона.

Наступний контейнер — обійми лісу. З водоспадом, реальними рослинами, квітами, деревами й галявиною для «розвантажувального» пікніку.

Голос «Розвантажувальної станції» — Антон Поліщук. Допомагав гостям не загубитися в лабіринті та бути в курсі «розвантажувальних» новин.

You can buy yourself flowers у квітковій крамничці Mutabor Flowers.

Приблизно з таким вайбом, як у Амадора Лопеза, треба дарувати собі квіти.

А потім ось так радіти букету.

Серед гостей «Розвантажувальної станції» також помітили ведучого Геру Герца, кінооглядачку Інну Гордєєву, дизайнера Максима Кірєєва, PR-менеджерку Катю Вареник, радіоведучу Настю Чернікіну, стилістку Анастасію Ломач та ведучого Тараса Буздигана.

Ще одну порцію «розвантажувальних» вражень можна отримати в локації, що трішки нагадує мексиканський Тулум. Прогулятися прямо по воді чи пройтися стежкою — кожен сам обирає свій шлях.

«Розвантажувальна станція» органічно виглядала посеред урбаністичного пейзажу Юніта.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).