Сила та ніжність: ідеї подарунків до Дня матері

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

День матері — особливий привід, коли наші серця наповнюються вдячністю та любов'ю до найближчої людини в світі. Навіть у найскладніші моменти мами залишаються поруч з нами, готові висловити свою безмежну підтримку та турботу. Напередодні Дня матері редакція L’Officiel Online зібрала ідеї для подарунків, які дозволять сказати «дякую» за їх невичерпну силу та ніжність.

Bella Aura Scincare

Проявіть турботу до найріднішої людини завдяки доглядовим продуктам бренду Bella Aura Skincare. Це — канадський бренд вишуканої доглядової косметики, що ввібрав у себе мудрість та знання традиційної китайської медицини та поєднав їх з інноваційними швейцарськими технологіями. Кожен флакон зібрав витончені та розкішні текстури, м’які формули з альтернативними компонентами, що підходять навіть для дуже чутливої шкіри, неперевершену якість та довгостроковий ефект.

Оберіть продукти, які доповнять як ранкову, так і вечірню рутину:

Daily Repair Moisturizer забезпечує захист протягом 24 годин для сухої, втомленої та чутливої шкіри. Збагачений амінокислотами, протеїнами, полісахаридами, отриманими з чорного вівса, а також соєвим лецитином, крем покращує рівень епідермального зволоження та захищає шкіру від зневоднення.

Night Cellular Renewal з розкішною текстурою та шовковим фінішем — багатофункціональний крем, що наповнює шкіру енергією, заспокійливою вологою та надає їй сяйва. Містить амінокислоти, спрямовані на клітинне оновлення, вітаміни, глутатіон, галову кислоту, мінерали та потужні освітлюючі компоненти. Крем допомагає формувати здоровий шкірний бар'єр, миттєво наповнює, зволожує, покращує еластичність, скорочує глибину зморшок та відновлює шкіру під час сну.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

 BROCARD

Б’юті-ритуали розвантажують та дозволяють насолодитися часом, проведеним з собою. Серед продуктів BROCARD ми обрали засоби, які доповнюють б’юті-рутину, виводячи її на новий, розкішний рівень.

Shiseido Vital Perfection Liftdefine Radiance Night Concentrate — нічна сироватка з відновлювальною та підтягувальною дією. Ексклюзивний продукт стимулює природну антигравітаційну систему шкіри, запобігаючи провисанню. Протягом двох тижнів він забезпечує помітний результат: зменшує в'ялість, підтягує, робить чіткішими контури обличчя. Під час створення концентрату використано інноваційну технологію LiftDynamic 4D.

Sensai Cellular Performance Intensive Hand Treatment — насичений живильний крем для рук легко вбирається, не залишаючи жирних і липких слідів. Зволожує, живить, стимулює регенерацію, пом'якшує шкіру, робить шовковистою та повертає сяйво. Крем пом'якшує кутикулу, запобігаючи її розтріскуванню, та зміцнює нігті. До набору Sensai також входить рукавички, які дозволяють влаштувати вдома справжню spa-процедуру.

Natura Bisse Essential Shock Intense Instant-Lift Mask — маска з інтенсивним ліфтинг-ефектом. Насичена есенція має комплексну омолоджувальну дію: зволожує, ущільнює, розгладжує та підтягує. Маска діє негайно і забезпечує тривалий ефект, помітний після першого ж застосування.

Серед декоративної косметики редакція L’Officiel Online обрала набір Collistar для макіяжу очей. До нього входить туш з доглядовими властивостями, чорний олівець та зручна косметичка.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

YVES ROCHER

Миті ніжності та краси закарбувалися в продуктах бренду Yves Rocher. Наприклад, аромат Comme Une Évidence у розкриває ніжний, жіночний шлейф абсолюту Дамаської Троянди та переходить у спокійний відтінок есенції Пачулі, яка додає глибокого відчуття наповненості.

Іншим варіантом подарунку може стати доглядова косметика. Так, Інтенсивний Догляд від Зморщок для Обличчя, Шиї та Декольте вирівнює та розгладжує шкіру, поступово надаючи пружності та еластичності. Доповніть подарунок Сироваткою-Концентратом від Зморщок та для Пружності Шкіри з унікальними рослинними інгредієнтами.

Набір комплексного догляду волосся для живлення та відновлення дозволить подарувати повноцінну доглядову рутину. Спеціально розроблена формула шампуню ідеально підходить для сухого та пошкодженого волосся. Завдяки насиченій кремовій текстурі дбайливо очищує та відновлює волосся. Продукт збагачений органічною олією жожоба, живить та захищає від ламкості. Волосся стає міцнішим, більш живим та шовковистим.

Маска — високоефективний догляд для волосся, на основі органічної олії жожоба, оліями кокоса та авокадо. Дбає про живлення та відновлення сухого та пошкодженого волосся, даруючи йому життєву силу, шовковистість та блиск. Бальзам-кондиціонер, збагачений органічною олією жожоба, піклується про сухе та пошкоджене волосся — відновлює по всій довжині, полегшує розчісування та укладання.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

KIMBERLI

Прикраси зберігають спогади навічно, стаючи талісманами та оберегами в житті. Золоті сережки Kimberli з діамантами виготовлені з увагою до кожної деталі. Вони стануть чудовим доповненням до будь-якого образу завдяки витонченому дизайну. Сережки можна носити не тільки під урочисте вбрання, але й під casual-образи, аби дозволити мамам підкреслити свою жіночність та індивідуальність.

Каблучка з білого золота 585 проби не залишить нікого байдужим. Чисте сяйво діаманта, розташованого в центральній частині каблучки ідеально гармонує з блиском золота. Стильний дизайн та розкіш дорогоцінного каміння дозволяють комбінувати їх з будь-яким комплектом прикрас.

Золота каблучка з сапфірами і діамантами підкреслить чудовий смак своєї власниці і стане виразним акцентом її стильного образу. Цю каблучку можна носити як самостійну прикрасу, так і в комбінації з іншими прикрасами Kimberli, щоб створити неперевершений образ.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

DOLCE&GABBANA casa

Dolce&Gabbana Casa — чудова колекція інтер'єрів, яка доводить, що предмети для дому — це те, що робить будинок затишним. Орієнтуючись на багату майстерність, традиційну спадщину та узбережжя Південної Італії, кожен предмет залишає частинку Середземномор'я в домі.

Розкішний декоративний мотив, що прикрашає елегантну цукорницю, нагадує хустковий принт і співзвучний із стилем сицилійської повозки Carretto: фольклорного елемента землі, яка завжди була в центрі естетики Dolce&Gabbana завдяки своїм традиціям, ремеслам, чарівним пейзажам і неповторним фарбам.

Набір з двох плоских тарілок з фарфору дозволяє прикрасити домашні гастрономічні враження. Зебровий анімалістичний візерунок символічно передає подвійність, характерну для ДНК бренду Dolce&Gabbana, що втілюється в стилістичному прийомі, який об'єднує минуле та майбутнє, ручну роботу та технології, традиції та інновації. Такі вироби призначені для тих, хто бажає виразити індивідуальність за допомогою ефектного оформлення інтер'єру.

Піднос з дерева, прикрашений декоративним узором, натхненним архівними принтами хусток, відображає стилістичні особливості сицилійської повозки — фольклорного елемента острова, який завдяки своїм традиціям, ремеслам, захоплюючим пейзажам та унікальним кольорам завжди був в центрі естетики Dolce&Gabbana. Цей прямокутний піднос з дерева з глянцевим лаковим покриттям — ідеальний аксесуар для сервірування столу. Основа з Alcantara® прикрашена тисненим логотипом.

Чистота білого та насиченість синього: чайний набір, що складається з чайної чашки та відповідного блюдця, відображає концепцію колекції Blu Mediterraneo від Dolce&Gabbana, захоплюючи наші почуття у подорож по естетиці, де аромати, звуки та відчуття створюють затишну та ніжну атмосферу.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

MOLODO

Шовк завжди символізує розкіш та вишуканість, тож чому б не зробити її святковий день ще більш незабутнім? Для тих хто шукає не лише естетичний але й функціональний подарунок шовкові аксесуари MOLODO стануть ідеальними вибором. Наволочки з органічного шовку, комфортні маски для сну, оригінальні шовкові тюрбани для догляду за волосся та інші б’юті-аксесуари доповнюють щоденні ритуали краси для тисячі українок.

Всі аксесуари MOLODO вручну виготовляють у Львові та використовують лише 100% органічний шовк mulberry, щільністю 22-25 momme. Натуральна тканина, яку використовує бренд, відрізняється своєю якістю, гладкістю текстури а також довговічністю. При правильному догляді виріб з натурального шовку буде служити роками.

До Дня Матері діє спеціальна пропозиція на розроблені брендом антивікові подушки KEY. Сон на шовку є ключем для збереження молодості шкіри в нижній ділянці навколо очей від механічних заломів та зморшок. За рахунок своєї форми та натурального наповнення шовкова подушка MOLODO захищає обличчя від тертя та контакту з постіллю та допомагає прокидатися з свіжим, відпочившим виглядом без слідів після сну.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).