Особистий розквіт: 8 найкращих б’юті-новинок весни — від догляду до косметики

ПОДЕЛИТЬСЯ
Легкі формули та захист
ПОДЕЛИТЬСЯ

Весняно-літній сезон — ідеальний час для особистих перевтілень. Перший крок до власного оновлення можна зробити, зокрема, із трансформацією своїх б’юті-ритуалів. Легкі формули, зволоження й захист від сонця, а також аромат, що закарбовує спогади про літо — 8 найкращих б’юті-новинок цієї весни, які варті уваги, зібрав L’Officiel Online.

Тональний крем і пудра Chanel Les Beige 

Цього травня Chanel представляють одразу кілька б’юті-новинок — тонкі, делікатні й непомітні формули з серії Les Beiges, що зливаються зі шкірою. Характерна перевага цих засобів: вони легко й зрозуміло наносяться. Серед травневих новинок, зокрема, пудра Les Beiges Healthy Glow Sun-Kissed Powder. Вона стане універсальним б’юті-засобом у кожній косметичці, адже складається одразу з трьох тонів. 

Теплий відтінок гарантує природний вигляд, як на сонці, виступаючи бронзером. Перламутровий, який переливається на світлі — це хайлайтер, а яскравий рожевий або кораловий з ефектом освітлення обличчя — рум’яна. Пудра Chanel Les Beiges Healthy Glow Sun-Kissed Powder представлена в п’яти версіях для різних відтінків шкіри.

Інша новинка — тональний крем Les Beiges Healthy Glow Foundation Hydration And Longwear. Представлений у 42 відтінках, він також зволожує й захищає шкіру. Крім того, його непомітна формула з екстрактом жасмину надає обличчю сяйва за будь-якого освітлення.

Shiseido Ultimate Sun Protector Lotion SPF 60

Сонцезахисний засіб із SPF — однозначний мастхев у б’юті-ритуалах, як у весняно-літній сезон, так і поза його межами. Новий лосьйон від японського бренду Shiseido пропонує високий рівень захисту від ультрафіолетового випромінювання для тіла й обличчя. Непомітна формула Shiseido Ultimate Sun Protector Lotion SPF 60 легко змивається й працює навіть під час контакту з водою та потом.

Бальзам для рук, губ і тіла Dior Le Baume Limited Edition

Універсальний засіб для догляду за шкірою від Dior був оновлений разом із фірмовим принтом гусячої лапки, що є символом цього модного дому. У світло-рожевому оформленні бальзам продовжує відновлювати й зволожувати пересушену шкіру на руках, губах і тілі. Крім того, практичний за своїм розміром Dior Le Baume із новим дизайном складається на 95% з інгредієнтів природного походження.

Серія тіней Chanel Ombre Essentielle 

Колір в макіяжі — це спосіб самовираження й те, що задає потрібний настрій в образі. Так, нова серія тіней Chanel Ombre Essentielle зосереджена на 14 окремих кольорах, які мають яскравий та сміливий характер. Від бузкового, помаранчевого до коричневого — б’юті-новинка виступає продуктом 3 в 1, адже її можна наносити як на повіки, так і на лінію вій та брови. 

Усі відтінки Chanel Ombre Essentielle натхненні багатою та позачасовою спадщиною Chanel. Для прикладу, Brun Fauve — коричневий — колір лева, тотемної тварини Коко Шанель та її астрологічний знак. Blé d'Or Antique — золотистий, що відтворює відтінки пшениці, талісман мадмуазель, а Jade Facetté — пастельно-зелений — нагадує матеріал твід, що культова дизайнерка обирала для своїх літніх колекцій.

Тінт для обличчя Anastasia Beverly Hills Beauty Balm Serum Boosted Skin 

Легкі й невагомі формули в макіяжі — це одні з найбажаніших характеристик б’юті-засобів у теплий сезон. Перший тінт для обличчя від Anastasia Beverly Hills дозволяє створити майже прозоре покриття на обличчі. Він легко наноситься й швидко розтушовується, до того ж зволожуючи шкіру

Рідкий хайлайтер для обличчя Dior Forever Glow Maximizer

 

Dior Forever Glow Maximizer — засіб, що гарантує ефектне, тривале й здорове сяяння шкіри. Перший рідкий хайлайтер в б’юті-історії Dior досягає цього ефекту завдяки дрібним, сяйливим і перламутровим пігментам у складі. Новинка вирізняється універсальністю: її також можна використовувати як рум’яна, бронзер чи тіні для повік. Формула Dior Forever Glow Maximizer складається на 92% з натуральних компонентів, а під час безпосереднього застосування легко розтушовується. 

Парфумована вода Marc-Antoine Barrois Tilia

В основі ароматів парфумерного дому Marc-Antoine Barrois із Франції — унікальна гра контрастів. Його засновник Марк-Антуан Барруа все своє життя присвятив ольфакторній справі, співпрацюючи з такими гучними іменами, як Жан-Поль Готьє в Hermès. Новий аромат авторства парфумера — Tilia — простий і сонячний, як літо, що триває вічно. Його квіткові й солодкі ноти включають жасмин самбак, лайм, гвоздику, ветивер, геліотроп і амброфікс. Парфумована вода Tilia нагадує довгі обіди з друзями за містом, де всі сидять за великим дерев’яним столом. А також — квіти, що ніколи не перестають цвісти. 

Сироватка для губ Chanel HYDRO BEAUTY Micro Serum Levres

Інтенсивно зволожити, відновити, захистити та зробити губи пухкішими і яскравішими пропонує нова сироватка для губ від Chanel. Новинка під назвою HYDRO BEAUTY Micro Serum Levres створена на основі передової мікрофлюїдної технології. Фактично сироватка складається з тисячі мікрокрапельок камелії — улюбленої квітки Коко Шанель. Поєднані з гіалуроновою кислотою, вони утримують вологу й наповнюють шкіру губ. Ця легка й чуттєва сироватка для губ також стане чудовим компаньйоном у подорожах завдяки своєму компактному розміру.

Читайте також: «Чорнобривці»: лімітований подарунковий набір для мами від Mr.SCRUBBER.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).