Редакція L’Officiel UA представляє колекційне друковане число L’Officiel Spring 2024

Новини
09.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Історичні події
ПОДЕЛИТЬСЯ

На обкладинці весняного колекційного видання «L’Officiel Україна» – Василиса Степаненко, продюсерка документального фільму «Двадцять днів у Маріуполі», який приніс нашій країні премію «Оскар». Великим інтерв'ю та зніманням у стінах Національного художнього музею України ми вирішили віддати данину цій перемозі у глянці. Подія історична, але не найрадісніша в контексті війни.

Сторінки журналу наповнені важливими подіями та видатними героями. Серед них — зірки театральної сцени Іван Уривський та Олена Коляденко, які розмірковують про інтерес до постановок, говорять про перспективи українського театру і виводять формулу його успіху; актори театрально-іронічного дарк-кабаре «Шмальгаузен», що розповідають про мультидисциплінарну українську сцену; Лариса Кадочнікова, яка на честь 100-річчя Сергія Параджанова згадує про роботу з видатним режисером.

Ксенія Каргіна, fashion-фотографка й затята мандрівниця, ділиться історіями про несподівані подорожі, внутрішні трансформації та фотографію як спосіб мислення. На сторінках нового числа ми публікуємо фотопроєкт української арт- і фешн-фотографки Вєри Бланш «Японія очима та серцем».

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Створювач сенсів Олег Рижов люб’язно поділився есе на тему «Чому ми такі жадібні?», у якому розмислює над вимірами часу, емоцій, щастя та любові. До традиційної рубрики «За Прустом» цього разу потрапив Александр Верц — СЕО та партнер найбільшого комунікаційного агентства Karla Otto, за діяльністю якого ми слідкуємо вже більше 15-ти років.

Натхнений талановитими українськими творцями, «L’Officiel Україна» запускає проєкт, присвячений успішним фешндизайнерам. У розділі «ДНК української моди» — Світлана Бевза та Катерина Сільченко.

На честь 10-річчя Ніколя Геск’єра на посаді креативного директора Louis Vuitton ми створили ретроспективний матеріал, озираючись на колекції його авторства. Ексклюзивно для друкованого числа L’Officiel Spring 2024 Пенелопа Крус розповіла про зйомки в короткометражному фільмі Chanel «Чоловік і жінка», натхненному однойменним фільмом Клода Лелуша 1966 року.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Також ми ділимося історією життя киянина Йосипа Маршака, який у XX сторіччі побудував власну ювелірну імперію. Оригінальні та віртуозно виконані прикраси Маршака отримували нагороди в Антверпені та Чикаго, їх замовляли на подарунки імператорській родині Романових, а після відкриття бутика Marchak у Парижі клієнтами марки стали Івонн де Голль, Ніна Річчі, Мадлен Рено, Джекі Кеннеді та родина Вандербільтів.

Ці та багато інших історій весняного числа — про силу людей, мотивацію, визнання та бажання невпинно творити, часом у нестерпних обставинах. І щоб ви трохи забули про клопоти, ми підготували безліч спалахів прекрасного для натхнення та перезавантаження.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
17.05.2024
Marc-Antoine Barrois
Аромат для жінок і чоловіків Tilia
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).