«Покинь, якщо кохаєш»: дивимося перший трейлер драми з Блейк Лайвлі

Новини
17.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Подолати привидів минулого задля нового життя
ПОДЕЛИТЬСЯ

Вийшов перший трейлер романтичної драми «Покинь, якщо кохаєш» із Блейк Лайвлі. Створений на основі однойменного роману-бестселера Колін Гувер, фільм розповідає про бажання розірвати болісний цикл у стосунках заради кращого майбутнього.

У центрі сюжету — Лілі Блум (Блейк Лайвлі), яка долає привидів травматичного дитинства, щоб розпочати нове життя в Бостоні з відкриттям омріяного магазину квітів. Вона зустрічає чарівливого нейрохірурга Райла Кінкейда (Джастін Балдоні), в якого надзвичайно закохується. Проте з часом Лілі починає помічати в ньому риси, що нагадують складні стосунки її батьків.  

Коли в життя головної героїні несподівано повертається перше кохання Атлас Корріган (Брендон Скленар), взаємини між нею та Райлі розхитуються. Лілі розуміє, що повинна покластися на власні сили, щоб «зробити неможливий вибір для свого майбутнього».

Режисером фільму виступив виконавець головної ролі Джастін Балдоні, що раніше зрежисував драми «За п’ять років до кохання» й «Хмари». Сценарій був створений Крісті Голл («Мені це не подобається», «Татко»).

Прем’єра стрічки «Покинь, якщо кохаєш» відбудеться цього серпня.

Читайте також: Після «Суперників»: любов і бажання — в 4 знакових фільмах Луки Гуаданьїно.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).