Дивимося: Тімоті Шаламе — зірка нового мініфільму Chanel від Мартіна Скорсезе

Новини
20.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Оповідь про чоловіка, що прокладає власний шлях
ПОДЕЛИТЬСЯ

Історія кооперації Chanel з кіноіндустрією триває не одне десятиліття. У свій час Коко Шанель творила костюми для Голлівуду, а в наші часи вироби дому з’являються в таких картинах, як-от «Барбі» й «Персональний покупець» із Крістен Стюарт. Новий кампейн аромату Bleu de Chanel також став одою кіно. Він був створений у вигляді мініфільму з актором Тімоті Шаламе і зрежисований культовим Мартіном Скорсезе. 

«У новому фільмі Тімоті Шаламе відкриває свої справжні кольори в ролі чоловіка Bleu de Chanel», — зазначають у модному домі. Міністрічка описана як «діалог між художньою чуттєвістю актора й віртуозністю Мартіна Скорсезе». А також — як конфлікт між тим, ким є знаменитість, й збереженням вірності собі. Так, у фільмі Тімоті Шаламе, амбасадор Bleu de Chanel — деревного аромату з амбровими й мускусними нотами —  постає актором, що в оточенні папараці й гамірного Нью-Йорка поспішає на вечірнє шоу.

«Працювати з Мартіном Скорсезе в Нью-Йорку — одна з найвищих почестей, якщо не найвище досягнення в моїй кар'єрі», — говорить про процес створення стрічки Bleu de Chanel Тімоті Шаламе. «Я нью-йоркський хлопець, я нью-йоркський актор».  

Як зазначає Тімоті Шаламе, у цій чорно-білій міністрічці з синіми акцентами він грає певну карикатуру свого знаменитого життя. Його екранний герой всередині фільму — Саймон — одружений на мистецтві й надає менше уваги стосункам із коханою у виконанні Гавани Роуз Лю. Як зазначив Мартін Скорсезе, «існує ще один аспект знаменитості, який є ще більш екстремальним, аніж 10 чи 15 років тому». А втім, у фіналі Тімоті Шаламе продовжує із завзаттям шукати себе — як і чоловік Bleu de Chanel, що прокладає власний шлях. 

Читайте також: Після «Суперників»: любов і бажання — в 4 знакових фільмах Луки Гуаданьїно.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).