Образ дня: Сара-Джессіка Паркер у Simone Rocha на зніманні «І просто так...»

Новини
22.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Розкішна Керрі Бредшоу у виконанні акторки
ПОДЕЛИТЬСЯ

Поки в Нью-Йорку проходять знімання третього сезону серіалу «І просто так...», усі фанати зосереджені на перших кадрах з іконічною героїнею Керрі Бредшоу. Втілена на екрані Сарою Джессікою Паркер, на одному з фото вона одягнена в розкішний квітковий образ, який якнайкраще підходить весняній порі.

 

Світлина з новою появою акторки були зроблена ранком цього вівторка. Сара Джессіка Паркер продемонструвала образ, який влучно відображає фірмовий максималізм і екстравагантність у стилі її героїні. Так, помічене вбрання складалося одразу з двох ансамблів із колекції Simone Rocha весна-літо 2024 під назвою The Dress Rehearsal.

 Simone Rocha весна-літо 2024

 

Така комбінація від ірландської дизайнерки одразу захопила прихильників «І просто так...». Минулі сезони серіалу вирізнялися контроверсійними образами, тож цей вишуканий вибір став одним із нових фаворитів. Так, дизайнери з костюмів шоу Моллі Роджерс і Денні Сантьяго обрали для Сари Джессіки Паркер прозору корсетну максісукню з ніжними трояндами, які заховалися під першим шаром ансамблю.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений Danny Santiago (@the_danny_santiago)

 

Доповненням образу виступили шнурований плащ також від Simone Rocha, босоніжки на шпильках Altuzarra, акцентне зелене бра, біла сумка з мерчу Музею американського мистецтва Вітні, масивні металічні каблучки й сріблясті сережки від брендів Heili Rocks, kWIT Jewelry й Marlo Laz. Заразом зачіска акторки була оформлена у традиційні невимушені хвилі, а в макіяжі ставка була зроблена на нейтральні відтінки. 

Куди Керрі Бредшоу прямує в модній квінтесенції весни? Поки ми можемо лише здогадуватися, адже про нові сюжетні лінії відомо зовсім мало, а сам третій сезон серіалу «І просто так...» вийде на екрані у 2025 році.

Читайте також: Від Діора до Шанель: 6 найстильніших фільмів із дизайнерськими костюмами.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).