Дивимося: новий кліп MONATIK «А що?» від Таню Муіньо

Новини
22.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Чуттєва відеоробота від іконічного тандему
ПОДЕЛИТЬСЯ

MONATIK представив нову літню пісню «А що?». Для створення чуттєвого кліпу він вкотре об’єднався з українською кліпмейкеркою й дворазовою номінанткою «Ґреммі» Таню Муіньо. Загалом дует відзняв майже 20 сольних і дуетних відеоробіт.

Знімання кліпу для композиції «А що?» проходило в Києві. Як поділився MONATIK у соціальних мережах, ця робота стане частиною майбутнього музичного фільму. Так, у 2020 році виконавець представив мюзикл «Ритм» за участі, зокрема, The Hardkiss, Alyona Alyona, Володимира Дантеса й Michelle Andrade. Ймовірно, нас очікує друга частина цієї роботи. 

«Увага! Будь ласка! Віднесіться до цієї роботи, як до екранізації одного з номерів майбутнього мюзиклу», — написав на своїх сторінках MONATIK. 

У кліпі на пісню «А що?» співак постає перед судом присяжних. Сюжет роботи відтворює життєві епізоди: спочатку присутні аплодують виконавцю, згодом засуджують його й навіть хочуть розлучити його з головного героїнею.

Багато тих, хто робить щось щиро та з усього серця, зіштовхувалися зі суспільним осудом. А втім, MONATIK залишається вірним собі. У фіналі кліпу його почуття, сильне бажання й віра перемагають розлуку та темряву. Він упевнено, без нахабності співає присяжним: «А що? Якщо нам так хочеться?».

Легка атмосфера пісні відсилає до надзвичайної Одеси. Такою композиційною метафорою співак хотів передати свої почуття. «Нехай ця пісня твою душу пестить, як Чорне море береги Одеси», — зазначив MONATIK.

Читайте також: Помахи радості: пір’я — тренд для тих, хто прагне святковості цього літа.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).