Кохати попри все: JAMALA презентує нову пісню та відеокліп

Новини
24.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Після для тих, хто вірить у багатогранне кохання
ПОДЕЛИТЬСЯ

Українська співачка JAMALA представила новий сингл «Любов». Її виконавиця почала записувати вже тоді, коли була вагітною третьою дитиною. Робота над треком у цей важливий період для співачки додала пісні особливої чуттєвості. 

«Ця пісня адресована всім тим, хто вірить у кохання в усіх його проявах: чи це любов до чоловіка, чи до дитини. Стукає серце, новий шлях проб'ється. І це знак, що буде життя!» —  говорить про реліз нової пісні JAMALA.

Разом із піснею виконавиця презентувала глибокий та яскравий відеокліп, який зрежисував Павло Буряк. За його словами, у простій, на перший погляд, відеороботі закладено багато символізму й деталей. Як зазначив режисер, у музичному кліпі слова пісні відтворені за допомогою декількох сюжетних ліній.

Для Павла Буряка це перша режисерська робота з JAMALA. «Я намагався показати паралельним монтажем рух героїв: пари та хлопчика, де хлопчик є якраз плодом кохання цієї пари», — каже про знімання режисер. «Було класно взаємодіяти JAMALA й вона великий професіонал. Перебуваючи в такому стані, на останніх тижнях вагітності, співачка не відмовлялася від додаткових дублів».

Як поділилася JAMALA, в останні тижні вагітності жінки намагаються уникнути фото й відеознімань. Проте вона вирішила, що буде сприймати себе різною, такою, як є зараз. «У цій роботі я така, якою я є зараз. У цьому чарівному моменті: справжня, натхненна, сповнена любові. І хочу поділитися цими відчуттями з вами», — говорить співачка. «Це моя ода життю, коханню».

Читайте також: Каннський кінофестиваль 2024: найкращі образи зірок другого тижня.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).