Енн Гетевей та Зендея в кампанії Bulgari, присвяченій 140-річчю ювелірного Дому

Новини
27.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Eternally Reborn
ПОДЕЛИТЬСЯ

Bulgari представили рекламну кампанію за участі амбасадорів ювелірного Дому. Знімання, присвячене 40-річчю бренда, отримало назву Eternally Reborn. На кадрах кампанії з’явилися Енн Гетевей, Зендея та китайсько-американська акторка Лю Іфей.

Фотографом нової зйомки Bulgari виступила Зої Россман. Для створення декорацій ювелірний Дім запросив голландську дизайнерку Сабіну Марселіс, яка представила інсталяцію Vista Aeterna. За допомогою 12-ти колон, дзеркал та світла Марселіс відтворила вишуканий міський пейзаж Риму.

На честь 140-річчя Bulgari дизайнерка бренду Люсія Сільвестрі створила колекцію Aeterna, презентація якої пройшла минулого тижня в Римі. До неї ввійшли предмети високого ювелірного мистецтва, серед котрих водночас помічена найдорожча прикраса за час існування Дому.

Люсія Сільвестрі представила унікальне кольє Serpenti Aeterna, для виготовлення якого був використаний 200-каратний необроблений діамант. З дорогоцінного каменю дизайнерка створила сім ультрапрозорих грушоподібних діамантів загальною вагою в 140 карат.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).