Що всередині: флагманський магазин PAPAYA у Києві

ПОДЕЛИТЬСЯ
Мінімалістичність та яскраві акценти за Pantone
ПОДЕЛИТЬСЯ

За адресою вул. Саксаганського, 24 з’явилася точка на модній карті Києва — український бренд PAPAYA розширили мережу власних магазинів, відкривши флагманську локацію в центрі столиці. Що всередині нового офлайн-простору PAPAYA, розповідає редакція L’Officiel Online.

У магазині вже представлені актуальні колекції OFFICE та DENIM, а також дропи SPORTY, RESORT та бестселери бренду. В офлайн-просторі гості знайдуть трендові моделі сезону, такі як довгі сукні максі або в'язані костюми-двійки. Крім того, у новому магазині розташувалися й мінімалістичні купальники від PAPAYA, створені в актуальних кольорах сезону summer - 2024. Такий широкий асортимент одягу дозволяє скласти повноцінний гардероб або ж заповнити його пробіли, а завдяки новому простору атмосферу бренду можна відчути особисто. 

Серед головних елементів нової локації — усе, що необхідно для комфортного шопінгу: велика примірочна, простора зона очікування з м’якими диванами. Увагу привертають яскраві акцентні елементи: стіл, каса та зручні крісла. Меблі виготовлені в відтінку Pantone, який має символічну назву — Papaya. Такі елементи мають не лише декоративне значення. Наприклад, широка та довга форма столу дозволяє розглядати деталі та елементи одягу, а на кріслах можна перепочити, відвідавши зону з напоями. 

Дизайн магазину втілює уявлення про мінімалістичний простір, у центрі якого головною залишається людина. Кутові дзеркала розмивають кордони приміщення, додаючи глибини та атмосферності. Як елемент дизайну також було обрано світлове панно, яке виділятиме основну колекцію сезону та зустрічатиме першою відвідувачів. Світлова конструкція примикає в дзеркальний куб та створює ефект нескінченності.

Сучасний та практичний інтерʼєр створює особливу атмосферу, аби надати клієнтам бренду можливість побачити та примірити образи від PAPAYA у комфортних умовах. 

«Відкриваючи цей магазин, ми врахували потреби всіх своїх клієнток, забезпечивши однорівневий зал, збільшені примірочні та кнопки виклику консультанта для людей з особливими потребами. Крім того, стильна зона відпочинку поруч з зонами для примірки, а також можливість швидкого обслуговування на спеціально обладнаному столі, роблять цей магазин ідеальним місцем для шопінгу та відпочинку», — ділиться з редакцією команда PAPAYA.

Для PAPAYA столичний магазин є вже восьмим у мережі бренду, локації яких присутні в таких містах, як Чернівці, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ. Також клієнтки можуть зручно замовляти товари онлайн в інтернет-магазині PAPAYASHOP.COM.UA з будь-якої точки країни.

КИЇВ
вул. Саксаганського, 24, Пн-Нд: 10:00 - 20:00
PAPAYASHOP.COM.UA

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).