Тропічна мрія: Louis Vuitton презентує літню колекцію LV By the Pool

Новини
28.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Найнеобхідніше напередодні літа
ПОДЕЛИТЬСЯ

На календарі — майже літо. З цієї нагоди Louis Vuitton з увагою до своєї мандрівної спадщини представляє колекцію LV By the Pool. Вона складається з найнеобхідніших речей для літнього відпочинку, як-от легкого й вільного одягу, містких сумок, аксесуарів — від протисонцевих окулярів до капелюшків, — і речей для розваг та басейних подій.

Незалежно від того, чи ви відпочиватимете біля водойм, чи мандруватиме невеликими містечками, вбрання з LV By the Pool випромінює невимушену привабливість. У спекотний день просторі сорочки стануть гармонічним доповненням до штанів і спідниць, формуючи комфортні образи.

Ключові принти на одязі також продовжують літню й мрійливу тему — це фірмова монограма модного дому, пишні рослинні візерунки та різноманітні плетені малюнки.

Сумки з LV By the Pool покликані стати чудовим компаньйоном у відпустці. Від LetGo, Nano Speedy до Noe — вони виконані в по-справжньому літніх, синіх і помаранчевих відтінках.

У колекції до того ж оновлений вигляд отримала сумка Capucines. Її створили з лози й пальм ротанга, що передбачає складну французьку техніку плетіння. Тропічну тему продовжують й окремі моделі Capucines в оформленні Pearly. Їхня форма нагадує мушлі, а ніжна градієнта поверхня розшита вручну лелітками.

Прикраси з колекції включають дебютну лінійку My LV Pearl, прикрашену різноколірними скляними перлинами. Один з її елементів — бірюзове намисто — нагадує про океанські хвилі. Заразом браслети, каблучки й сережки відтінків фуксії та бірюзи з іншої нової лінійки Nanogram Enamel стануть грайливою частиною образу для відпочинку. 

Колекцію LV By the Pool склали й невіддільні літні аксесуари, зокрема панами, капелюхи, кепки, шаль LV Tiles і протисонцеві окуляри з різноколірними лінзами My LV Chain Round. Останні, що захищають очі від численних променів, натхненні ювелірними прикрасами модного дому під назвою My LV Chain.

Як зазначили в Louis Vuitton, їхня нова колекція промовляє до глибокого розуміння літнього життя. Тож до неї увійшли також тарілки, виготовлені з тонкої білої лімозької порцеляни. Вони прикрашені зображеннями тропіків, квітів, коралів та морських зірок.

Читайте також: Як у Керрі Бредшоу: «топ-труба» — найелегантніший верх для цього літа

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).