Як популярність «Бріджертонів» формує модні тренди

Новини
28.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Regencycore
ПОДЕЛИТЬСЯ

Усього за перший тиждень після прем’єри третього сезону «Бріджертонів» серіал переглянули більше 45 мільйонів користувачів. Популярність шоу зародила новий тренд, який у Мережі отримав назву як regencycore. Як образи героїнь, створені художницею з костюмів Еллен Мірожнік, впливають на моду, розповідає L’Offciel Online.

Вишиті сукні

Надихаючись культовими архівними образами Dior, Givenchy та інших брендів, костюмерка шоу представила різноманітні варіації вишитих суконь. Оздоблені таким декором образи з’являлися ледь не на всіх героїнях шоу: Дафні та Елоїзі Бріджертон, Пенелопі Фезерінгтон тощо. Від вишитих квіткових мотивів до монограм — обирайте, якими формами, розмірами та фактурами надихнутися, аби відтворити сучасну версію романтичного образу жінки епохи Регентства.   

Рукава-буфи

Рукава-буфи підкреслюють лінію плечей та вилиць, додаючи образу вишуканості та елегантності. Стиль королівських родин та знаті 1800-х років швидко проник у наші гардероби, завдячуючи «Бріджертонам». І хоча за канонами епохи в серіалі героїні обирають довжину максі, рукава-буфи водночас добре виглядають й у силуетах суконь міні.

Завищена лінія талії

В епоху Регенства бальні сукні з завищеною талією стали формальним вечірнім вбранням. Образи героїнь серіалу Netflix насичені різноманітними кольорами та оздобленнями, за допомогою чого ті демонструють свій настрій оточуючому вищому суспільству. Обираючи образ для майбутнього вечірнього заходу, згадайте про тенденцію regencycore.

Рукавички

Жоден аксесуар не здатен зробити образ більш елегантним та вишуканим так, як це вдається рукавичкам. У третьому сезоні «Бріджертонів» їх можна помітити на головній героїні Пенелопі, а також на акторці Ганні Нью, яка виконує роль леді Тіллі Арнольд. І не забутьте про ще один тренд — кишенькове віяло. Приховайте обличчя, обговорюючи плітки, отримані з останньої газети леді Віслдаун!

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).