Повернення до витоків: 4 головні моделі капелюхів цього літа

Новини
29.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Класичні силуети, за якими ми встигли засумувати
ПОДЕЛИТЬСЯ

Місто втрачає свою елегантність, коли з його вулиць зникають перехожі в капелюхах. Такий аксесуар, безумовно, здатен вимальовувати настрій та характер образу. До того ж, віяння прийдешнього сезону повертають у тренди класичні його форми. На подіумах The Row, Chanel та інших брендів з’явилися позачасові моделі капелюхів, які цього літа варто додати в свій аксесуарний гардероб.

Капелюхи-панами

Бум на капелюхи з низькими полями відбувся близько п’яти років тому, проте аксесуар не втрачає своєї актуальності й досі. На подіумі The Row сестри Олсен представили відомий bucket hat у чорному кольорі, а його поля майже закривали обличчя моделі. Аксесуар такої форми легко поєднується не лише з пляжними образами, але й аутфітами для літніх буднів.

Таблетка

Бренд Alaїа точно знають, як створювати найбажаніші аксесуари сезону. У колекції winter-spring — 2024 з’явився капелюх-таблетка, яку Пітер Мюллер поєднав з офісними луками. Надихаючись архівними роботами Аззедіна Алаї, дизайнер перевипустив аксесуар, який неодноразово з’являвся в колекціях 70-80-х років.  

Канотьє

У колекції Сhanel cruise — 2025 Вірджині Віар шукала натхнення в свободі та відчутті життя. Емоційність образів підкреслили капелюхи-канотьє, поля яких були зігнуті наперед. Такий стилістичний прийом гармонізує літні образи, додаючи їм легкості та волелюбності.

Широкі поля

Вишукана стриманість доречна не лише для подорожей у Барселону, як на показі Louis Vuitton cruise — 2025. У новому сезоні Ніколя Геск’єр представив різноманіття аксесуарів, серед яких акценте місце зайняли капелюхи з широкими полями. Аксесуар, одягнений на бік, створював контраст модернізму та романтичності.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).