Напруга, любов і їжа — в першому трейлері третього сезону серіалу «Ведмідь»

Новини
30.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Боротьба за першу зірку для ресторану
ПОДЕЛИТЬСЯ

Вийшов перший офіційний трейлер третього сезону «Ведмідь». «Якщо воно не ідеальне, вона не подається», — говорить Кермі у виконанні Джеремі Аллена Вайта, сигналізуючи, що нові епізоди драматичної комедії матимуть не менше традиційної напруги, особистих суперечок і, звісно, їжі.

Згідно з офіційним синопсисом, герої серіалу роблять все можливе задля їхнього закладу. Кермі, Сідні (Айо Едебірі) та Річі (Ебон Мосс-Бакрак) бажають підняти їхню забігайлівку під назвою The Bear, що перетворилася на вишуканий ресторан, на найвищий рівень, і під час цього намагаються просто залишитися в бізнесі. 

«У ресторанному бізнесі кожен день ведеться програшна битва», — йдеться в описі нового сезону. «Кермі працює більше, аніж будь-коли, і вимагає досконалості від своєї команди, яка робить все можливе, щоб відповідати його інтенсивності».

Як продемонстровано в трейлері, глядачі також побачать боротьбу персонажів за здобуття першої зірки Мішлен, любовні перипетії між Клер та Кермі, а також безліч умов, які не «підлягають обговоренню». 

Прем’єра всіх 10 епізодів третього сезону «Ведмедя» відбудеться 27 червня.

Читайте також: Знайомтесь, Джеремі Аллен Вайт — зірка Calvin Klein і серіалу «Ведмідь»

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).