6 трендових речей від українських брендів у сезоні summer – 2024

Тренды
12.06.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Літній wish list
ПОДЕЛИТЬСЯ

Літо спонукає нас на відкриття нових силуетів, форм та текстур. Це різноманіття редакція L’Offciel Online знаходить у нових колекціях українських брендів, які пропонують актуальні моделі сезону. Від найбажаніших літніх аксесуарів з рафії до трендових топів та костюмів — ці та інші елементи образів сезону summer — 2024 у нашій добірці нижче.

Аксесуари з рафії від The Coat

@the coat_official

Круїзна колекція The Coat сповнена яскравих аксесуарів, здатних стати акцентними деталями будь-якого літнього образу. Сумки з рафії в максі та міні розмірах, сабо з грайливими помпонами та плетені баски натхненні мистецтвом, дикою природою та незабутніми емоціями.

Топ Kolos від Litkovska

@litkovska_official

До колекції бренда Litkovska, яка отримала назву Rebirth, увійшов в’язаний топ з декоративними елементами, що нагадують колоскове поле. Топ вже був помічений на закордонних модних інфлюенсерах, зокрема на Келлі Разерфорд для знімання L’Officiel Monaco.

Топ з монограмою Bevza

@bevza

Bevza представили базовий топ з вишитою монограмою бренду. Елемент з колекції spring-summer — 2024 з’явився в двох кольорах — чорному та білому. У якості аксесуарів обирайте культові сережки українського бренду з колосками, які відтепер доступні в двох розмірах — оригінальному та міні.

Максісукня від Bobkova

@bobkova_official

Довжина максі — один з головних трендів цього літа. Bobkova додають до сукні актуальні банти-зав’язки та кишені, створюючи симбіоз зручного та вишуканого образу. Бренд радить поєднувати аутфіт з яскравими сережками з порцеляни, і нам складно заперечувати успішність такої жіночної комбінації.

Сумка-капелюх Ruslan Baginskiy

@ruslanbaginskiy_hats

Креативні рішення українського дизайнера Руслана Багінського ніколи не залишаються поза увагою. Бренд представив аксесуар-трансформер, який легко з капелюха легко перетворюється в сумку й навпаки. Елемент доповнений впізнаваною монограмою та зав’язками для зручності в носінні.

Офісні будні в Gasanova

Gasanova

Будні в офісі можуть приносити задоволення, особливо, якщо ви вдягнені в образи з літньої колекції Gasanova. Серед наших фаворитів — костюми з акцентними лацканами на піджаку в ніжно-блакитному та пудрово-рожевому кольорах.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).