Плетені сумки — гіт літа: 8 моделей, що треба додати у список бажань

Тренды
12.06.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
It-річ, яка випромінює літній настрій
ПОДЕЛИТЬСЯ

Коли йдеться про ідеальну сумку для літа, на думку одразу спадає одна — плетена. Невимушена та грайлива, вона асоціюється з променадами на березі водойм, легким вітром, що роздуває пасма волосся, та сонячними днями. Можливо, це позачасовий ефект культового кошика Джейн Біркін, проте сучасні знаменитості також підтверджують it-статус плетеної сумки.

Її ряди прихильників включають, зокрема, Дженніфер Лоуренс, Гейлі Бібер, Ельзу Госк та Кендалл Дженнер. Така популярність сумки пояснюється й тим, що її легко стилізувати в літніх образах, як повсякденних, так і вечірніх.

 

 Bottega Veneta весна-літо 2024, Gabriela Hearst весна-літо 2024, Loewe весна-літо 2024 

 

Це чудово ілюструють покази весна-літо 2024 провідних модних брендів і будинків. Так, у Loewe представили образ, неначе для прохолодного літнього вечора. Їхній розслаблений ансамбль складався з оверсайз светра в королівському синьому відтінку, просторих світлих джинсів, рибальських сандалів та мішкуватої плетеної сумки. 

Натомість у Bottega Veneta й Gabriela Hearst зробили ставку на більш класичні й менш буденні комбінації. Перші поєднали їхню фірмову плетену сумку відтінку бургунді з чорним жилетом і штанами-сигератами. Другі — звернути увагу на білу максісукню в комбінації з сітчастою сумкою, яка розвіюється торочками. 

Проте не лише подіумами: модні бренди та будинки пропонують численні варіації it-речі. З рафії, шкіри, в техніці кроше, нейтральних і барвистих кольорів — нижче L’Officiel Online зібрав 8 плетених сумок від головних модних гравців. 

Loewe
Bottega Veneta
Louis Vuitton
Cos
Miu Miu
Tod's
Dior
Staud
Loewe
Bottega Veneta
Louis Vuitton
Cos
Miu Miu
Tod's
Dior
Staud
01 00
Loewe
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).