Комплексний підхід: інноваційна лінійка по догляду за комбінованою та жирною шкірою від Joko Blend

ПОДЕЛИТЬСЯ
Продукти, які дозволяють скласти повноцінну б’юті-рутину
ПОДЕЛИТЬСЯ

Косметичний бренд Joko Blend представив першу серію доглядових засобів Skin Detox, розроблених для комбінованої та жирної шкіри. До серії увійшли продукти, що дозволяють скласти повноцінну б’юті-рутину та закрити проблеми вибору поєднуваних компонентів. Що треба знати про нову лінійку Joko Blend, розповідає L’Officiel Online.

Догляд за комбінованою та жирною шкірою є ключовим елементом її загального здоров’я. Бренд Joko Blend створив лінійку доглядових продуктів з високоактивними компонентами, такими як екстракт ламінарії, алантоїн, бакучіол, ніциамід, екстракт зеленого чаю та інші. Такі засоби перетворюють рутину на ритуал, де кожен крок має важливе значення.

Основою правильного догляду за шкірою є використання м'яких очищувальних продуктів, які не пересушують шкіру, а також володіють антибактеріальними і протизапальними властивостями. Міцелярна вода Skin Detox розроблена для першого етапу очищення шкіри комбінованого та жирного типів. Ефективно видаляє з кожного покриву залишки декоративної і доглядової косметики, прибирає забруднення і надлишок себума, а відсутність агресивних компонентів мінімізує ризик утворення подразнення або почервоніння.

Ретельне очищення допомагає зменшити надлишок себуму та забруднень, що можуть забивати пори і сприяти появу акне. Гель з м’якою та дієвою формулою делікатно очищає шкіру обличчя, не залишаючи відчуття стягнутості, сухості або дискомфорту після вмивання. Ніацинамід та цинк у складі засобу зміцнюють захисний бар'єр шкіри, регулюють секрецію шкірного сала, мають протизапальні та антиоксидантні властивості.

Матувальний тонік у лінійці Skin Detox має активну формулу, яка сприяє відновленню бар’єрної функції шкіри, зволоженню епідермісу та вирівнюванню його тону. Ніацинамід у складі засобу регулює секрецію шкірного сала, підвищує еластичність та пружність шкіри, зменшує видимість дрібних зморшок та звужує пори. Алантоїн допомагає заспокоїти шкіру, зволожити та пом'якшити її.

Балансувальна сироватка, яка стає четвертим кроком у б’юті-рутині, насичена активними компонентами, які допомагають покращити стан епідермісу та надати йому здорового вигляду. Бакучіол зменшує пігментацію, вирівнює тон, усуває недосконалості шкіри і має протизапальну дію, а ніацинамід стимулює синтез колагену, регулює секрецію себума, заспокоює почервоніння, освітлює пігментацію і звужує пори.

Матувальний крем з легкою текстурою розроблений спеціально для зволоження комбінованого та жирного типів шкіри. Зелений чай та бакучіол тонізують, підтримують природний гідроліпідний баланс, покращують тон, а також мають протизапальну та антибактеріальну дію.

Усі засоби з лінійки Skin Detox підходять для щоденного використання, що спрощує догляд за шкірою та відіграє системну роль.

JokoBlend — це більше 260 засобів натуральної косметики в асортименті, власний R&D центр і сертифіковане GMP виробництво повного циклу. Косметика бренду повністю безпечна та виготовляється згідно міжнародних стандартів. JokoBlend підбирають найкращі поєднання формул та якісних інгредієнтів з турботою про клієнтів. Обирайте дієві продукти серед асортименту бренду! 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).