Як носити хустку — найефектніший головний убір цього літа

Тренды
24.06.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Способи стилізації від модних флагманів
ПОДЕЛИТЬСЯ

Асоційована з кінематографічними образами Бріджит Бардо й Одрі Гепберн, цього літа хустка претендує на звання найефектнішого головного убору. Вона стала головним союзником на модній арені, з’явившись на останньому показі Jacquemus, яким бренд відзначив своє 15-річчя. А також — додала елегантності й виразності в нещодавні виходи Кендалл Дженнер, Гейлі Бібер і Дженніфер Лоуренс. Головна директива, що допоможе інтегрувати в ансамблі цей головний убір влітку — ставка на легкі матеріали.  

Jacquemus осінь-зима 2024/2025

 

Як підтверджують подіуми, хустка або її різновид — бандана — не лише допоможе захиститися від пекучих сонячних променів, а й внесе виразності в образ. Так, на показі нью-йоркського бренду Knwls ансамбль із цим головним убором випромінював впевненість. Його інгредієнти включали сіру корсетну сукню, високі чоботи, а також моносережку-ланцюжок. 

Mame Kurogouchi весна-літо 2024, Roberto Cavalli весна-літо 2024, Knwls весна-літо 2024

 

Для «гарячіших» днів натхненням стане образ в стилі бохо від Roberto Cavalli, що складається з легкої струмливої максісукні в горошок й сумки з торочками. Водночас у разі прохолодної погоди біла бандана буде гармонічним доповненням в повністю денімовому образі, як у Mame Kurogouchi. 

 

Emilia Wickstead весна-літо 2024, Sandy Liang осінь-зима 2024/2025, Miaou весна-літо 2024

 

Якщо ж ви в пошуку романтичних стилізацій, хустка також стане в пригоді, що засвідчує білий монохромний вихід на шоу Sandy Liang. В образі від цього нью-йоркського бренду, одного з фешн-лідерів ніжної естетики coquette core, головний убір був поєднаний із балетками й мінісукнею в тонку смужку. 

Натомість ансамбль із показу Emilia Wickstead доводить: хустка не завадить навіть мінімалістам. Все, що потрібно для відтворення цього образу, крім головного убору — чорна мінісукня й босоніжки з T-подібними ремінцями. Заразом ті, хто готові підхопити гучний тренд на капрі, зможуть надихнутися поєднанням Miaou. Йдеться про ефектну комбінацію цього низу з банданою, чорними протисонцевими окулярами й укороченою курткою.

Читайте також: Вічні 90-ті. 5 трендів того десятиліття, що знову підкорюють моду.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).