Одягнутися як: нова ікона стилю та зірка фільму «Солтберн» Джейкоб Елорді

Тренды
26.06.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Або як мати чудовий вигляд навіть, коли біжиш за кавою
ПОДЕЛИТЬСЯ

Австралієць Джейкоб Елорді претендує не лише на звання висхідної зірки Голлівуду з ролями у двох тогорічних гучних фільмах — «Прісциллі» та «Солтберн». Його вплив поширюються й на фешн-сцену з повсякденними, натхненними 90-ми роками образами, що очолюють хроніки стрітстайлу. Головна модна шпаргалка актора, що здобув визнання з серіалом «Ейфорія» — звертатися до базових речей, як-от штанів Dickies 874, і урізноманітнювати їх аксесуарами. 

Протисонцеві окуляри, чергування традиційно маскулінних і романтичних елементів гардероба та велика колекція сумок, як-от від улюблених Bottega Veneta — у поєднанні з харизмою й талантом цього достатньо, щоб Джейкоб Елорді здобув статус «того самого хлопця». А також вдосталь, аби стати амбасадором Bottega Veneta, Boss, обличчям кампейну Calvin Klein і посісти місце в перших рядах показів Valentino, Burberry й Saint Laurent. 

26 червня Джейкоб Елорді відзначає своє 27-річчя. З нагоди дня народження актора L’Officiel Online дослідив 4 елементи його стилю, які варто відтворити.

Вихід у справах із грайливістю

У Нью-Йорку, 2021 рік

 

Один із невіддільних елементів гардероба Джейкоба Елорді — білі джинси. Влітку вони набувають особливої актуальності, додаючи в образ потрібне дозування ошатності й свіжості. Під час повсякденного виходу актор поєднав їх із незаправленою принтованою футболкою, утилітарною курткою верблюжого відтінку та кедами з яскравими акцентами. У цей ансамбль додають виразності улюблені аксесуари актора — бандана, яку він пов’язав на шиї, та протисонцеві окуляри.

Повністю off-duty

У Нью-Йорку, 2021 рік

 

Розслаблений вихід за кавою також може бути стильним і самобутнім, що підтверджує Джейкоб Елорді. Наче поспішно заправлена футболка, джогери, поділ яких опинився в шкарпетках, бейсболка, золотий кулон та чорні протисонцеві окуляри — образ актора нагадує, що повсякденний образ також матиме особливий шарм, якщо не нехтувати аксесуарами.

Лоск 70-х

На заході Veuve Clicquot Polo Classic, 2021 рік

 

На Венеційському кінофестивалі, 2021 рік

 

Останні роки Джейкоб Елорді для світських появ і кінопрем'єр все частіше звертається до розслаблених, невимушених силуетів 70-х. Так, для появи на заході Veuve Clicquot Polo Classic він поєднав двобортний піджак із позачасовою, розстібнутою на перших ґудзиках білою сорочкою та, звісно, протисонцевими окулярами. На Венеційському кінофестивалю 2023 року він вдався до схожого підходу з шовковими піджаком і штанами, чорною бавовняною сорочкою Bottega Veneta. 

Ставка на базові речі

На показі Burberry осінь-зима 2023/2024

 

На показі Valentino весна-літо 2024

 

Поєднання базових речей — безпрограшний варіант і ніколи не втрачає своєї актуальності, про що свідчить образ актора для показу Burberry осінь-зима 2023/2024. Для нього актор обрав ансамбль, що складався з чорної шкіряної куртки, білої футболки, широких штанів і невеликої сумки. Для іншого шоу — Valentino весна-літо 2024 — він з’явився в образі повністю від модного дому зі шкіряною курткою, шортами вище коліна, білою футболкою й краваткою з металевим декором.

Читайте також: Вічні 90-ті. 5 трендів того десятиліття, що знову підкорюють моду.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).