Практичні денді: Louis Vuitton презентує капсулу в стилі workwear

Новини
10.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Довгоочікувана колаборація з Timberland уже тут
ПОДЕЛИТЬСЯ

Уже в пошуку стильного й практичного одягу для прийдешнього прохолодного сезону? Louis Vuitton подбали про це, представивши капсульну колекцію осінь-зима 2024/2025. Вона присвячена одягу в утилітарному стилі workwear, що також з’явився на чоловічому показі Фаррелла Вільямса того ж сезону.

Так, речі з капсульної колекції поєднують коди «робочого» одягу й архетип чоловіка денді. Вони включають костюми з перефарбованого жакарду у відтінках коричневого, чорного та бежевого. Кишені курток і пальт, створених в скульптурному об’ємному крої, декорували мотивами шкіряних аплікацій. Водночас вишуканість Louis Vuitton проявилася в бірюзових ґудзиках, перлових деталях і вишивці.

До капсули до того ж увійшла довгоочікувана колаборація дому з Timberland. У її межах були представлені три моделі взуття: LV Boot, LV 6-inch і LV 6-inch Exceptional Edition. Перша — матиме п’ять дизайнів, усі з гумовою підошвою. Друга — створена з еластичної італійської шкіри нубук із системою утеплення й водонепроникної конструкції. Третя модель вийде в обсязі лише 50 одиниць. Розроблена з водонепроникної італійської шкіри, вона має ініціали LV на язичку з 18-каратного золота й мереживні деталі. 

Новинкою також виступить сумка Keepall 50 Toolbox. Її створили за образом ящика для інструментів, знову відсилаючи до американського «робочого» стилю. Вона виготовлена з натуральної шкіри, має численні кишені й заклепки, а її підкладка обшита тканиною Monogram Canvas. Крім того, до капсули увійшли сталеві фляга й портсигар з гравіюванням, а також шовковий шарф.

Нова капсульна колекція Louis Vuitton буде доступна для попереднього замовлення з 18 липня. В обраних магазинах — із 8 серпня

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).