Міранда Прістлі повертається: сиквел фільму «Диявол носить Prada» — вже в розробці

Новини
09.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Нове занурення в самобутній світ моди
ПОДЕЛИТЬСЯ

Disney розробляє сиквел фільму «Диявол носить Prada». Тож на глядачів чекає ймовірне повернення героїв із кіногіта 2006 року: владної й авторитетної головної редакторки Міранди Прістлі у виконанні Меріл Стріп та її асистенток, яких зіграли Енн Гетевей і Емілі Блант.

Повідомляється, що сценаристка першого фільму Алін Брош МакКенна веде переговори щодо роботи над новою стрічкою. Водночас наразі невідомо, хто з акторів повернеться до власних ролей. 

Ймовірний сюжет розгоратиметься навколо героїні Міранди Прістлі. Вона продовжує свою кар’єру на тлі кризи у сфері друкованих журналів, а також зіштовхується з героїнею Емілі Блант, яка є очільницею люксового конгломерату, що має рекламні гроші, відчайдушно потрібні головній редакторці. 

Оригінальний фільм «Диявол носить Prada» заснований на однойменному романі Лорен Вайсбергер. Модна драма отримала дві номінації на «Оскарі». Меріл Стріп була номінована в категорії найкраща жіноча роль, а Патриція Філд — за найкращий дизайн костюмів. 

Цього серпня культова історія «Диявол носить Prada» повернеться також в іншому форматі — мюзиклу. Музику для нього створив британський рок-музикант і володар п’яти «Ґреммі» Елтон Джон.

Читайте також: Пітьма Голлівуду. Що треба знати про «МаХХХін» — найстильніший горор сезону

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).