«Ми обираємо Життя!» — гасло майбутнього 22th Odessa Fashion Week

Новини
11.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Odessa Fashion Week запрошує на 22th сезон, який відбудеться 21 липня в п'ятизірковому готелі Bristol у самому центрі Одеси під гаслом: «Ми обираємо Життя!»

«Життя - це найцінніший скарб, а бажання жити виходить з прагнення до повноцінного життя, наповненого радістю, змістом та задоволенням. Бажання жити часто посилюється завдяки надихаючим моментам, зустрічам із цікавими людьми, новим випробуванням та досягненням. У такий тяжкий час для всіх українців важливо знаходити баланс між трагічними подіями сьогодення та радістю й надією на майбутнє, щоб зберігати бажання жити за будь-яких обставин», — діляться в Odessa Fashion Week. 

В рекламному кампейні 22th сезону Odessa Fashion Week представлено колекцію відомого одеського дизайнера ELEN GODIS під назвою «В очікуванні літа». Лінійку супроводжуватимуть яскраві кольори, трикотаж та аксесуари з лакованої шкіри. 

«Нехай всі, хто бачить цю колекцію, хто міряє, носить, і показує її, відчує як метелик сідає на його руку… Відчує життя!» — поділилась дизайнер Олена Годис.

В рамках Odessa Fashion Week свої колекції представлять також такі дизайнери. як AKEL COUTURE, NATALIA POTOTSKAYA, MARINA VLADI & DANIIL GULIAEV, KIRA TAN & GI BIJOU, KYUSARK BRAND, NATALI MALYKH, SVITLANA GORODETSKA & LADY FOREVER CLUB, BY VEL, TENDRESSE, BRASSIERE COUTURE, GARMATYUK KIDS, MAMYNI PANYANKI, BAGRYANA та BRANDFACE.

Музичним хедлайнером заходу виступить співачка Анна Добриднєва, яка з початку повномасштабного вторгнення поєднує творчість з постійними благодійними виступами та плідною волонтерською діяльністю. За цей час у співачки відбулося понад 250 благодійних концертів, в тому числі в гарячих точках.

Вже вп’яте захід проводиться під час повномасштабної війни за підтримки Ukrainian Fashion Association.

OFFICIAL MODELS: Iryna Koeva @irinakoeva_beauty, Victoriia Loika @victoria_classic_, Tetiana Marchenko @leona_decor_odessa, Angi Yun @angi_yun Alisa Shvachko, Yelyzaveta Borodyna, Alisa Mushynska @kids_photo_school
DESIGNER: @elen.godis
ACCESSORIES: @elen.godis.fashion
MUA: @christina_draga @malenkaya_alena_
HAIR: @alenastekolshikova_
PHOTO: @serivanchenko
VIDEO: @morgan.dima @demark_production
PRODUCER: @zarina.semenyuk

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).