Цитрус, бергамот і сандвіч з мармеладом: 5 ароматичних прем'єр цього літа

ПОДЕЛИТЬСЯ
Парфуми й не тільки
ПОДЕЛИТЬСЯ

Пакуючи валізу для майбутньої відпустки, не забудьте залишити місце для улюбленого аромату. Однак якщо ваш парфумерний гардероб вимагає змін, зверніть увагу на ольфакторні прем’єри, які бренди представили в літньому сезоні. Від зелених ароматів у Louis Vuitton до солодких колаборацій, що навіюють спогади про дитинство, у Jo Malone – вже в добірці L’Officiel Online.

Orange Marmalade Cologne від Jo Malone

Парфумерний бренд Jo Malone об’єдналися з улюбленим мультиплікаційним героєм дитинства, ведмежам Паддінгтоном, аби створити новий аромат. Ноти цедри апельсина поєднуються з дерев’яними акордами та ванільним абсолютом, відсилаючи до обожнюваної страви самого ведмежа — тосту з мармеладом.

Mystic Moss від DRIES VAN NOTEN

Робота над ароматом Mystic Moss тривала понад два роки. Для створення нового парфуму Дріс Ван Нотен запросив парфумера Ніколя Бонневіля. Дует геніїв розробив аромат, який мав на меті поєднати несумісні ноти, такі як морська сіль та мандарин, водорості та кардамон. «Коли я працюю з парфумерами, я прошу їх забути про все, ризикувати та поєднувати різні інгредієнти разом, які, здавалося б, ніколи не спрацюють», — розповідав дизайнер.

LVERS від Louis Vuitton

Цього літа Фаррелл Вільямс представив перший аромат для Louis Vuitton. Об’єднавшись з двома французькими парфумерами, креативний директор модного Дому комбінує невловні та унікальні акорди. Один з таких — нота Гальбану, яка походить зі смоли камеді, що добувається з деяких видів іранських рослин. Серед інших акордів в ольфакторній композиції — кедр, бергамот та сандал. Доповнюється аромат твердим футляром з фірмовим принтом Damoflage.

Парфуми для дому Wasabi від Loewe

У новому ароматі для дому, який отримав назву Wasabi, Loewe комбінують гострі та свіжі ноти рослини з пікантним рисом басматі та акордом лемонграсу. На створення сміливого парфуму для дому Джонатана Андерсона надихнула історія самого васабі, перша згадка якого датована VIII століттям, та місцем його дикого проживання — гірськими ріками та долинами.

Ароматизована б'юті-лінійка від Celine

Celine випустили колекцію засобів, які наслідують культові парфуми бренду. Легкі гелі для душу, креми для рук та місти для волосся дозволять залишити на тілі невагомий аромат Parade, La Peau Neu, Reptile або Cologne Céleste.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).