20-річчя символу дому: Gucci презентує оновлену ювелірну колекцію Horsebit

Новини
17.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Історичне коріння
ПОДЕЛИТЬСЯ

Gucci перезапускає свою фірмову колекцію ювелірних прикрас Horsebit, відзначаючи її 20-річчя. Протягом десятиліть до неї входили знакові прикраси, натхненні кінним спорядженням, яке вже давно є символом будинку.

Вперше дизайн Horsebit був намальований у блокноті ремісника Gucci наприкінці 1940-х. Він відображає давнє захоплення будинку кінним спортом. Починаючи з 50-х, мотив з’явився на сумках, ременях і культових лоферах. У 70-х Horsebit уперше прикрасив браслети й годинники, що призвело до створення ювелірної лінії. 

Перезапуск колекції ювелірних прикрас Horsebit супроводжує кампейн, знятий фотографами Део Сувіра та Памелою Дімітров. Він включає авторські роботи за участі, зокрема, моделей Агель Аколь, Хлої О та Ахіллес Жене. А також — відображає зв’язок Gucci та світом конярства з погляду естетики й стилю життя. 

Оновлена колекція складається з виробів із жовтого золота та з рожевого золота з діамантами. Лінійка з жовтого золота включає три кольє, три браслети, каблучку й два набори сережок. Частина виробів демонструє знаковий мотив Horsebit. Витвори з рожевого золота й діамантів втілюють витонченість і елегантність. Серед них кольє, браслети та каблучки.

Читайте також: Мільйонер із нетрів: як киянин Йосип Маршак будував свою ювелірну імперію.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).