Анатомія мрій: Valentino презентує колекцію «кутюрних» ароматів

Новини
15.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Носити їх так, наче високу моду
ПОДЕЛИТЬСЯ

Valentino представляє колекцію «кутюрних» ароматів під назвою Anatomy of Dreams («Анатомія мрій»). Вона складається з семи ольфакторних новинок і натхненна гедоністичним духом Риму.

Для створення ароматів Valentino співпрацювали з відомими парфумерами з різних будинків. Серед них Поль Герлен, Наталі Лорсон, Ніколя Бонневіль, Карлос Бенаїм, Ендрю Еверетт, Фанні Баль, Дельфін Лебо й Анна Фліпо.

Власники нових «кутюрних» ароматів зможуть їх адаптовувати відповідно до власних вподобань. Так, до колекції увійшли два підсилювачі, які можна наносити поверх новинок. Один із них — призначений здебільшого для носіння уночі, інший — для дня. Їх також можна наносити окремо.

Хоч колекція об’єднана натхненням Римом, вона виражає різноманіття його граней — від аромату, що схожий на дерев’яну паркетну підлогу, з лікерним мигдальним акордом, до інтерпретації італійського саду. «Що є абсолютно унікальним, так це відчуття комфортно, яке ви відчуваєте в лінійці», — зазначив б’юті-представник Valentino.

Також будинок вперше представляє пробний флакон об’ємом 30 мілілітрів для знайомства клієнтів із новими аромати. Барвиста пляшечка новинок прямокутна й скляна. На кожному флаконі написана назва аромату. Їхні етикетки виготовлені з тканини, яку  використовують для кутюрного одягу дому.

Нова колекція ароматів Valentino буде доступна в продажі від сьогодні, 15 липня.

Читайте також: 9 найкращих б’юті-новинок першої половини літа — від догляду до косметики.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).