Збираєтесь в літню подорож? Ці 7 кіногероїнь — від Марго Роббі до Одрі Гепберн — надихнуть на найстильніші образи

Тренды
17.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Для італійського літа, дорожніх пригод і Лазурового берега
ПОДЕЛИТЬСЯ

Мандрівки влітку часто невіддільні від докладного планування своїх образів — легких, комфортних у високі температури, а також вишуканих і екстравагантних для зустрічей на вечірніх заходах. Щоб надихнути вас на створення найстильніших образів цієї пори, L’Officiel Online розповідає про стиль 7 яскравих кіногероїнь у літніх фільмах, зокрема у виконанні Марго Роббі та Одрі Гепберн. 

«Привіт, смутку!» (Bonjour Tristesse, 1958 рік)

Події фільму «Привіт, смутку!» розгортаються влітку в чарівливій Французькій Рив'єрі. У центрі сюжету — 17-літна вільнолюбна й заможна Сесіль, яка захоплена своїм батьком-плейбоєм Раймоном. Вона закохується у вродливого молодого студента, щоправда, дівчину непокоїть те, що легковажне життя її сім’ї зміниться, коли до них доєднається доросла жінка Енн. Тож Сесіль рішуче налаштована цього не допустити. 

Під час цього квесту героїня у виконанні Джин Сіберг, знаної роллю в найвідомішій стрічці «французької нової хвилі» під назвою «На останньому подиху», виступає значним натхненням для літніх образів. З легкою недбалістю пов’язана сорочка на червоному купальнику та клітинка віші в поєднанні з простуватими шортами — ось деякі інгредієнти її стилю, що варто відтворити захопленим пляжем і ретро-атмосферою.

«Краса, що вислизає» (1996 рік)

В естетичному й чуттєвому шедеврі Лів Тайлер перевтілюється в 19-річну американку Люсі. Вона вирушає в Італію, щоб знову зустрітися з італійцем, з яким розділила поцілунок, і віднайти свого батька, підказкою до чого можуть стати загадкові записи її покійної матері. Протягом фільму Лів Тайлер з’являється в ніжних ансамблях, які надихають на відтворення не менш ніжних уже цього літа. Це легка квіткова сукня на тонких бретелях, струмливе вбрання з оборками та біла сорочка з коротким рукавом, доповнена однією заплетеною косою й букетом польових квітів.

«Великий сплеск» (2015)

«Великий сплеск» — це трилер від режисера Луки Гуаданьїно («Назви мене своїм ім’ям», «Суперники») про всесвітньо відому рок-виконавицю Маріанну Лейн, яку грає Тільда Свінтон. Героїня відпочиває на власній ізольованій віллі з коханим, проте все змінюється, коли до них несподівано приїжджає колишній співачки та його молода донька. Ця поява призводить до еротизму, напруги й вбивства.

У традиції Луки Гуаданьїно, одного з наймодніших режисерів сучасності, фільм є чудовим прикладом літнього стилю. Тільда Свінтон з’являється в елегантних ансамблях, які створив тодішній креативний директор Dior Раф Сімонс.

«Обличчя зі шрамом» (1983)

Культовий гангстерський фільм, один із найкращих у своєму жанрі, розповідає історію кубинського біженця Тоні Монтани. Цього злиденного героя, що прибуває до Маямі й стає могутнім наркобароном, зіграв Аль Пачіно. Однією з іконічних складових стрічки є стиль, зокрема фатальної персонажки й дружини боса мафії Ельвіри Генкок, яку втілила на екрані Мішель Пфайффер. Вона носить вбрання, які стануть ідеальними для вишуканих і спекотних появ — спокусливі сукні-комбінації, білосніжний костюм та зелений купальник із глибоким декольте.

«Одного разу в… Голлівуді» (2019)

Ода кіно й драмедія від Квентіна Тарантіно занурює глядачів у Голлівуд 1969 року, де переплітаються історії вигаданих і культових постатей, як-от Шерон Тейт, Брюса Лі й Романа Поланскі. У цьому фільмі також оповідається про вбивство, що у свій час ошелешило, як усю кіноспільноту, так і світ. 

Ще одна причина переглянути стрічку для тих, хто цього не зробив — зірковий акторський склад із Бредом Піттом, Леонардо Ді Капріо, Аль Пачіно, Дакотою Феннінг і Марго Роббі. Остання зіграла ікону 60-х років Шерон Тейт, що з’являється в грайливих ансамблях, притаманним тому часу. Для тих, хто шукає натхнення для образів у високі температури, знаковим стане хіпстерський ансамбль акторки Маргарет Квеллі. Ідеальна інспірація в час, коли на піку популярності знову речі в техніці кроше й стиль бохо.

«Двоє в дорозі» 

Перенестися в комедійну й романтичну подорож дорогою пропонує фільм з Одрі Гепберн. Він розповідає про подружжя, яке протягом десятиліття здійснює кілька спільних мандрівок, під час цього «ненавидячи» одне одного й закохуючись. У цій стрічці Одрі Гепберн вкотре виступає іконою стилю, яка надихає на яскраві й вишукані образи — від пляжного походу в барвистому комплекті до обрання знаменитої сяйливої сукні від Paco Rabanne.

Читайте також: Натуралістичне перехрестя: плетене та в'язане взуття — головна інвестиція літа.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).