Алла Бейліна стала обличчям нової літньої рекламної кампанії Domino

Тренды
20.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Стилісти мультибрендових магазинів Domino відобразила тренди літнього сезону в новому лукбуці, обличчям якого стала українська відома модель Алла Бейліна. Останні тенденції fashion індустрії креативна команда продемонструвала крізь призму мінімалізму, який зберігає свою актуальність. Так, стилістам вдалося створити образи, що яскраво відображають настрої сезону.

Надихнувшись актуальною модною естетикою office serine, команда Domino пропонує придивитися до оверсайз костюмів чи поєднання сорочки з класичними шортами в стилі business casual. А настрої 90-х, на які було поставлено величезний акцент, передаються крізь присутність шкіряних речей, наприклад, об’ємний бомбер вдало доповнює аутфіт з напівпрозорим топом та спідницею з драпіруванням або карамельна куртка-тренч, яка стала акцентним елементом базового поєднання топу с білими шортами.

«Одяг вже давно став формою самовираження. Не бійтеся бути яскравими, втілюйте свої потаємні fashion бажання, приміряйте найдивніші тренди на собі — дайте волю емоціям», — коментує кампейн креативна команда Domino. 

Важливим завданням для команди Domino було створити продукт, який стане для багатьох джерелом натхнення й путівником в світ стилю, тому на сторінках зібрані найбажаніші моделі сезону весна-літо 24.

Найкращі колекції та яскраві аутфіти зібрані на сайті компанії Domino.ua.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).