На що звернути увагу при покупці чоловічої футболки?

Стиль
19.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ

Чоловіча футболка — базова та практична річ. Зручна, не сковує рухів і дарує відчуття свободи. Звучить, як мрія! Попри стереотипи, це не лише спортивний чи домашній одяг. Так, вони дуже комфортні, але ще й стильні: футболку можна одягнути під сорочку, светр або куртку та поєднати з джинсами, шортами чи штанами будь-якого стилю.

Різноманітність фасонів, кольорів та принтів дасть вам змогу підібрати футболку, яка підкреслить ваш стиль, індивідуальність і стане чудовим способом розповісти про себе світу. Ми підготували поради, які допоможуть зрозуміти, якою має бути якісна футболка.

Яку футболку вибрати?

Кожна футболка на MODIVO має шанси стати вашою улюбленою. Вибирайте за покликом серця та призначенням.

Так, для зустрічі з друзями можна вибрати футболку з принтом або вишивкою, аби скласти унікальний аутфіт. Для роботи краще зупинити вибір на класичних моделях, а для відпочинку вдома підійде будь-яка комфортна футболка.

Вибирайте футболки з якісних матеріалів, які приємні до тіла та не втрачають форму після прання. Посадка футболки також важлива: вона не має надмірно обтягувати, але й не висіти «мішком».

Якщо сумніваєтесь у своєму виборі, відгуки користувачів допоможуть вам остаточно визначитися.

Матеріал

Для спекотної погоди та повсякденних образів підійдуть футболки з бавовни або льону. Натуральні тканини добре пропускають повітря, не створюють парникового ефекту та дуже приємні до тіла.

Для прохолодної погоди можна вибрати футболку з синтетичних матеріалів, що відводитимуть вологу назовні та запобігатимуть переохолодженню.

Якісні шви — запорука довговічності футболки

Під час вибору футболки зверніть увагу на якість швів, адже це гарантія того, що футболка прослужить довго і не втратить свій зовнішній вигляд після багаторазового прання.

Шви мають бути рівні та міцні. Це перша ознака якісної футболки. Шви не мають збиратися, розходитися або мати нитки, що стирчать. Нитки швів мають збігатися з кольором тканини, проте допускається контраст, якщо це дизайнерський задум. Головне правило — гармонія всіх деталей.

Фасон

Вибирай правильний фасон, що акцентує увагу на твоїх перевагах та не деформує силует, тут: https://modivo.ua/c/choloviky/odyah/futbolky-i-polo

Класичний прямий крій, немов вірний друг, що ніколи не зрадить. Це універсальний варіант, який підходить для будь-якої фігури та будь-якого випадку.

Приталений крій підкреслює силует, візуально робить стрункішим та виділяє мужні широкі плечі. Невербально це транслює впевненість та надійність.

Вільний та oversize крій дарує відчуття свободи та розкутості. Максимальний комфорт за будь-яких умов!

Колір

Колір футболки може багато чого розповісти про ваш стиль. Вибирайте яскраві кольори, якщо сьогодні прагнете бути в центрі уваги. Пастельні тони підкреслять романтичний настрій, а темні кольори додадуть брутальності.

Базові кольори, як-от білий, чорний, сірий — must-have для будь-якого гардероба. Ти можеш поєднувати їх з будь-якими іншими речами та створювати безліч стильних образів.

Логотипи, візерунки, написи — це ті деталі, які говорять за вас. Наприклад, речі з улюбленою музичною групою транслюватимуть ваші смаки та інтереси, а влучні фрази розкажуть про неабияке почуття гумору!

Бренд

Відомі бренди гарантують високу якість та стильний дизайн, але й коштують дорожче. Вишукані дизайнерські речі підкреслять твій статус та витончений смак. Але, якщо ви не є поціновувачем іменитих брендів, то з легкістю знайдете не менш якісну продукцію за доступнішими цінами, яка прослужить досить довго.

Скажіть експериментам «ТАК!»

Світ чоловічих футболок не обмежується базовими моделями. Носіть моделі з V-подібним вирізом або спробуйте одягнути поло, придивіться до футболок з довгими рукавами для прохолодних днів. Грайте з принтами, кольорами, фасонами та текстурами, адже самі по собі речі рідко мають довершений вигляд — образ грає в симбіозі. А футболка — це та непомітна основа, яка попри банальність є частиною аутфітів і передає внутрішній стан чи настрій.

Вдало підібрана футболка, це скарб, який хочеться носити щодня. Пам’ятай, що якісна річ не обов’язково має бути дорогою. Знайдіть свою улюблену футболку для нового сезону на MODIVO за приємними цінами!

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).