script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Born in Ukraine: 4 українські бренди, якими ми доповнили свій липневий wish list

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Редакція L’Officiel Online ділиться новою частиною щомісячної добірки Born in Ukraine, яка має на меті знайомити читачів з молодими українськими брендами. Вже 15-та серія доводить про стійкість місцевих компаній, які мають силу працювати в складних реаліях, продовжуючи створювати красу та ділитися нею з оточуючими.

L'Officiel Online планує і надалі розповідати про якісні продукти, які виробляються на території нашої держави попри загрозу постійних обстрілів і ракетних ударів. Нижче ми зібрали чотири українські бренди, чиї модні та б’юті-колекції зацікавили нас цього місяця.

SHEVCHENKO

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Колекція SHEVCHENKO summer — 2024 цього літа вражає неймовірно легкими та невагомими сукнями з рюшами і воланами з натуральних тканин в кольорі прохолодних морських хвиль. У цьому сезоні бренд прагне надихнути кожну дівчину відчути ніжність, легкість, романтичність, навіть у великому мегаполісі обирати жіночність і відчувати себе особливою.

У колекції також представлені літні вʼязані моделі з натуральної бавовняної пряжі, натурального 100% льону. Познайомитися з іншими моделями з нової колекції можна соцмережах бренду або на офіційному сайті SHEVCHENKO.

PAPAYA

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

PAPAYA — український бренд, який створює вишукані образи, щоб підкреслити індивідуальність кожної жінки. Кожна капсула майстерно поєднує речі, які дозволяють відчути свою унікальність і неповторність.

Бренд пропонує модні та універсальні речі, які підходять для будь-якої ситуації — від важливих ділових зустрічей до невимушених посиденьок за кавою з друзями. Кожна деталь у колекціях ретельно продумана, щоб підкреслити індивідуальність і створити неповторний образ.

Нова колекція CRUISE від PAPAYA — це справжня ода свіжості та елегантності, натхненна красою природи й пастельними кольорами літа. Ця колекція привносить відчуття легкості та невимушеності, які ідеально пасують для літніх днів. Кожен образ з колекції CRUISE передає настрій літнього спокою і гармонії, даруючи можливість насолоджуватися кожним моментом сезону.

YaRa

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Єднання мрій покоління та любов до створення якісного одягу є фундаментом створення посезонних капсульних коллекцій жіночого та чоловічого асортименту YaRA. Бренд презентує в коллекціі Heliac SS’24 мікс стилів смарт кежуал,мінімалізм та романтика, які транслюють вашу індивідуальність.

Назва YaRA ідентифікується зі слов’янською богинею Ярилицею, яка вбачала красу у всьому навколо, а головною місією є повернення до витоків первобутнього і справжнього. Бренд відносить себе до Mindfull fashion та випускає міні дропи, щоб уникнути перевиробництва, адже розуміє важливість екологічної збалансованості.

Лінійка одягу SS24 включає асортимент з преміальних полотен та використовує здебільшого однотонні тканини та полоску в принті. Колекція лімітована, та не матиме повтору, від того стає ще більш бажанішою.

L’ATELIER DU PARFUM NO1

 

L’atelier du parfum No1 — бренд нішевих аромадифузорів, парфумів, аромасвічок та автопарфумів, заснований у 2020 році.  Перше парфумерне ательє створює парфумерні продукти починаючи від розробки аромату і закінчуючи фінальним пакуванням «під ключ». Окрім створення власних лінійок аромадифузорів та парфумів L’atelier du parfum No1 допомагає іншим брендам отримати свої власні фірмові аромати, наприклад, виготовлення преміальних корпоративних подарунків та Private label.

«Для мене якість продукту та довірливі відносини з клієнтами та партнерами — дві основні цінності в роботі», — ділиться засновниця бренду Світлана Лапчинська.

Нещодавно разом з представниками Збройних Сил України бренд створив проєкт «Перетворимо флакони на дрони». Це лінійка FPV drone parfum collection, яка складається з трьох нішевих парфумів в гільзах із сильними безкомпромісними ароматами із відповідними назвами: «Вільне небо», «Панівна висота» та «Під крилом»

Весь прибуток від продажів лінійки FPV drone parfum collection піде на придбання FPV дронів для ЗСУ. Аромати для цього набору, вибирали і затверджували військові з відділення ударних дронів взводу БПАК прямо на своїх бойових позиціях.

«Кожна гільза, використана в наборі, має власну історію, вони передані нам захисниками з передової. Ми навмисно не поліруємо їх до ідеалу, щоб кожна подряпина, кожен слід передавав індивідуальність і характер», — розповідає Світлана.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).