Слава та кохання в новому проєкті A24: що відомо про майбутній фільм Mother Mary з Енн Гетевей

ПОДЕЛИТЬСЯ
Та Мікаелою Коел
ПОДЕЛИТЬСЯ

У Німеччині завершилися знімання нового фільму студії A24, який отримав назву Mother Mary. Про це на своїй сторінці в інстаграмі розповіла Енн Гетевей, поділившись першим поглядом на майбутню стрічку. Що очікувати від зіркової мелодрами, присвяченої коханню та тернистому шляху здобуття слави, розповідає редакція L’Officiel Online.

Сюжет

У новому фільмі Mother Mary зустрінуться починаюча поп-музикантка та культова дизайнерка, які на шляху до слави в обраних індустріях закохаються одна в одну. Інші деталі картини виробництва студії A24 поки що зберігаються в таємниці, проте сама Енн Гетевей називає стрічку «найбільш трансформуючим досвідом», який вона мала.

Акторський склад

На широких екранах Гетевей з’явиться в ролі співачки, а популярну модельєрку втілить акторка Мікаела Коел, відома за картинами «Я можу тебе знищити», «Чорна пантера: Ваканда назавжди», а також ребутом «Містер і Місіс Сміт». У фільмі Mother Mary зіграють і такі знаменитості, як Гантер Шафер, Кайя Гербер, Альба Баптіста, Джессіка Браун-Фіндлі та Сіан Кліффорд.

Саундтреки до майбутньої картини напишуть Charli XCX та Джек Антонофф, відомий як продюсер Лани Дель Рей та Тейлор Свіфт. Пісні виконуватимуть Мікаела Коел та Енн Гетевей, чиї музичні навички глядачі вже могли побачити в мюзиклі «Знедолені» та казковій романтичній комедії «Зачарована Елла».

Режисером фільму виступить Девід Лоурі, який у 2013-му році здобув Великий приз журі на кінофестивалі Санденс за розробку картини «Несвяті» з акторкою Руні Мара.

Прем’єра

Прем’єра стрічки на широких екранах запланована на середину 2025 року. Світовим релізом мелодрами Mother Mary займатиметься студія A24.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).