No Need to Sleep: лімітована лінійка консилерів-хайлайтерів від Yves Saint Laurent

Новости
23.02.2016
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

У кожного бренду є знаковий продукт, який, не дивлячись на роки, продовжує користуватися популярністю. Для бренду YSL таким продуктом став легендарний консилер-хайлайтер «Touche Éclat», що надає обличчю сяючий і свіжий вигляд. У цьому сезоні візажисти розробили оновлену формулу, а також дизайн продукту, представивши лімітовану лінійку в упаковці з різноманітними слоганами. Засіб вийде всього в двох відтінках

ПОДЕЛИТЬСЯ

YSL-Spring-2016-Touche-Eclat-Slogan-Edition (1)

У кожного бренду є знаковий продукт, який, не дивлячись на роки, продовжує користуватися популярністю. Для бренду YSL таким продуктом став легендарний консилер-хайлайтер «Touche Éclat», що надає обличчю сяючий і свіжий вигляд. У цьому сезоні візажисти розробили оновлену формулу, а також дизайн продукту, представивши лімітовану лінійку в упаковці з різноманітними слоганами. Засіб вийде всього в двох відтінках і з трьома варіантами написів: «No need to sleep», «All lights on me» та «I’m not a morning person».

YSL-Spring-2016-Touche-Eclat-Slogan-Edition-2

Лімітоване видання YSL Touche Éclat Slogan Édition вийде в міжнародний продаж з квітня та буде орієнтовно коштувати $42.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).