script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Одягнутися як: нова улюблениця моди й мінімалістка Дейзі Едгар-Джонс

Тренды
08.08.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Прихильниця Gucci й Chloé
ПОДЕЛИТЬСЯ

Приготуйтеся, на модному горизонті — нова it-дівчина Дейзі Едгар-Джонс, яка напередодні очолила заголовки зі своїми витонченими, мінімалістичними й в стилі бохо образами. Широке визнання британська акторка отримала за серіал «Нормальні люди», де зіграла головну роль поряд з ірландцем Полем Мескалем. За свою гру в ньому вона здобула перші професійні відзнаки — номінації на преміях «Золотий глобус» і «Вибір критиків». 

Сьогодні Дейзі Едгар-Джонс як у професійній, так і на модній сцені знову сяє з недавньою прем’єрою фільму «Смерчі». Її лаконічні, гармонічно скомбіновані ансамблі в межах престуру, що включали вбрання Chloé, Gucci, Victoria Backham та Vivienne Westwood, віднайшли безліч прихильників. Стилізувала їх Дані Мішель, яка також співпрацює з Гейлі Бібер, Розі Гантінгтон-Вайтлі, Ельзою Госк і Кендалл Дженнер.

Нижче L’Officiel Online простежує головні інгредієнти останніх виходів Дейзі Едгар-Джонс, що включають провідні тенденції, на які варто звернути увагу вже зараз. 

Сучасне бохо

Це офіційно: стиль бохо або богемна естетика, яку у свій час популяризували Кейт Мосс, Мері-Кейт і Ешлі Олсен та Сієнна Міллер, знову підкорює моду. Його складники — босоніжки на дерев’яній танкетці, струмливі сукні, мішкуваті сумки, хіпстерські та квіткові мотиви. Прикметно, що відродженню тренду посприяли подіуми, а саме колекції Chloé, Rabanne, Ralph Lauren й Isabel Marant осінь-зима 2024/2025.

У наступних сезонах, на відміну від 00-х, бохо набуває більш класичної інтепретації. Тож, якщо ви також готові підхопити невимушений тренд, натхненням стануть появи Дейзі Едгар-Джонс. Акторка у своїх образах з уже фірмовими чорними протисонцевими окулярами звернувся до мереживного топу на тонких бретелях, масивної мішкуватої сумки та ніжних суконь від Chloé.

Дівчина Gucci

У Gucci нова ера — під очільництвом дизайнера Себато де Сарно дім трансформує власну естетику з «чистими» силуетами, балансом вишуканості й мінімалізму, а також спокусливості. Однією з подруг будинку є Дейзі Едгар-Джонс, яка продемонструвала образи з останніх колекцій. Її модна шпаргалка для вишуканих мінімалістів передбачає глибокі вирізи, масивне кольє й нейтральні відтінки.

Ставка на прозорість 

Як цього, так і наступного сезону чуттєва прозорість залишиться провідним трендом, надаючи місце романтиці й спокусливості. Для тих, хто готується до осені й зими, та в пошуку ефектних речей, ця тенденція без сумнівів повинна залишатися на радарі. Останні виходи Дейзі Едгар-Джонс у чорній напівпрозорій максісукні 16Arlington і від Victoria Backham — яскраве підтвердження цьому.

Читайте також: Уніформа романтика: клітинка віші — головний принт цього сезону

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).