script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Блейк Лайвлі та її кращі квіткові образи напередодні прем’єри фільму «Покинь, якщо кохаєш»

Тренды
06.08.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Вона ж — екранна Лілі Блум
ПОДЕЛИТЬСЯ

Напередодні виходу фільму «Покинь, якщо кохаєш» (It Ends With Us) акторка Блейк Лайвлі все частіше з’являється на публіці в романтичних образах, так чи інакше доповненими квітами. У рамках промо-кампанії знаменитість надихається стилем головної героїні Лілі Блум, яка за романом Коллін Гувер працює в квітковій лавці. Редакція L’Officiel Online зібрала кращі образи Блейк Лайвлі, які зараз обговорюють у Мережі.

Як Блейк Лайвлі відкрила світу молодий бренд Dauphinette

Для тематичної вечірки в стилі фільму «Покинь, якщо кохаєш» Блейк Лайвлі обрала кастомізовану сукню від молодого нью-йоркського бренду Dauphinette. Його засновниця — дизайнерка Олівія Ченг, яка цього року ввійшла до списку Forber 30 Under 30.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Першим і єдиним її інвестором у 2018-му році став покупець на eBay, який придбав шубу, знайдену Ченг на барахолці. Там Олівія й нині шукає натхнення, розшиваючи сукні вінтажними перлами, залишками тканин та декоративними квітами з маркетів. Зараз один з образів від Ченг розташовується в музеї Метрополітен під егідою виставки Sleeping Beauty: Reawaking Fashion: прозору сукню дизайнерка розшила жуками-бронзівками з Таїланжу, яка збирає сухих комах з землі.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Для Блейк Лайвлі Dauphinette створили серію образів з флористичними мотиви. Наприклад, сукню міді з напівпрозорим топом та спідницею, вручну декоровану пір’ям страусу, а для сукні-міді Олівія Ченг використовувала бісер та перли, якими імітувала морський світ з коралами.

Завжди Лілі Блум

У рамках інших заходів Блейк Лайвлі була помічена в романтичних квіткових образах. Винятком не стала вечеря Chanel, для якої акторка обрала костюм-двійку в піжамному стилі з монограмою модного Дому та масивним флористичним принтом. Свій образ знаменитість доповнила класичною чорною сумкою Chanel з вставками з бісеру.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Нова Керрі Бредшоу

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бренд Bode створив для Лайвлі комплект з розшитого топу, жакету та пишної спідниці, яка вже нерозривно асоціюється з естетикою стилю Керрі Бредшоу. Романтичної інфантильності образу додавала вишивка, що нагадувала дитячі малюнки та написи крейдою.

Архівний шик

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Для промо-кампанії «Покинь, якщо кохаєш» Блейк примірила архівну сукню Vivien Westwood, яка ввійшла до колекції 1990-го року. Біла сукня романтичного крою в довжині міді була доповнена яскравими трояндами та їх стеблами. Завершували образ знаменитості босоніжки від Louboutine з об’ємними квітами та масивні прикраси, серед яких сім браслетів, вдягнених на одну руку.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).