script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Модний діалог фотографа Пітера Ліндберга та Dior в новій експозиції La Galerie на авеню Монтень

ПОДЕЛИТЬСЯ
Берлін-Нью-Йорк-Париж
ПОДЕЛИТЬСЯ

Понад 100 знімків Пітера Ліндберга, створених з 1988 по 2018 роки, виставлять в La Galerie Dior на авеню Монтень. Діалог видатного фотографа та модного Дому міститиме архівні фотографії та образи, які з’являлись у сумісних рекламних кампаніях. Що треба знати про майбутню експозицію, розповідає редакція L’Officiel Online.

Кар’єра Пітера Ліндберга почалася з 70-х років, коли берлінський фотограф почав шукати власний стиль, який вже за декілька років стане пізнаваним у світі високої моди. Ліндберг прагнув показувати природну красу моделей, відмовляючись від надмірного ретушування та штучних декорацій. На чорно-білих знімках фотографа з’являлись Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд, Лінда Євангеліста та інші обличчя моди.

«Ця художня подорож плете захопливий діалог із силуетами Dior, пропонуючи унікальний погляд на вираження їхньої архітектури, сутності та чарівності», — розповідають у Dior.

Пітер виступив автором одних з найвідоміших рекламних кампаній модного Дому. У 2012-му році для зйомки на честь моделі сумки Lady Dior Ліндберг запросив Маріон Котіяр, яка позувала в будівлі Parti communiste français, спроектованій бразильським архітектором Оскаром Німеєром. Відома рекламна кампанія 2016-го за участі Шарліз Терон для J'adore Eau Lumière також є авторства Пітера Ліндберга.

На знімках останньої співпраці фотографа та Dior з’явились моделі в вінтажних творіннях модного Дому. Для локації був обраний Нью-Йорк, місто, наділене, за словами Крістіана Діора, «електричним повітрям». Тут моделі позували в культових образах Дому, таких як жакет Bar чи мереживний жакет, створений Джоном Гальяно в 1997 році.

Виставка в La Galerie Dior отримала назву Dior/Lindbergh подібно до книги, представленої брендом у 2019-му. Експозиція відкриється 17 жовтня й триватиме до 4 березня наступного року.  

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).