script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Еклектика граней: чотири нові аромати Dries Van Noten

Beauty-ревизор
20.08.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Vanille Camoufage, Crazy Basil, Camomille Satin та Bitter Splash
ПОДЕЛИТЬСЯ

Dries Van Noten представили колекцію нових ароматів, до якої ввійшли чотири парфуми, натхненні цінностями бренду. Кожен флакон містить унікальний дизайн, символічно продовжуючи ольфакторні мотиви, заховані в пляшці. Що треба знати про нові аромати Dries Van Noten, розповідає редакція L’Officiel Online.

Vanille Camoufage

Аромат Vanille Camoufage переосмилює значення ванілі в парфумерних композиціях. У поєднанні з зеленим Гальбанумом піраміда розкривається новими гранями, відкриваючи сміливі тональності піраміди.

Crazy Basil

Листя свіжого базиліку доповнюються нотами кедрової деревини та смолистими акцентами, які залишають насичений бурштиновий шлейф. В ароматі Crazy Basil бренд Dries Van Noten втілює своє бачення загадкового саду, прогулянка в якому назавжди залишається в спогадах.  

Camomille Satin

М’яка ромашка набуває п’янкого характеру, поєднуючись у піраміді зі шкірянистими гранями ванілі. У Dries Van Noten композицію Camomille Satin порівнюють з дорогоцінним атласом, тактильний шарм якого додає вишуканості та лоску кожному дотику до тіла.

Bitter Splash

Дослідження екзотичного світу надихнуло бренд на створення аромату Bitter Splash, який комбінує ноти грейпфрута з пудровим ірисом та ветивером. Еклектика акордів додає новому парфуму Dries Van Noten яскравої контрастності та відкриває нові ольфакторні враження.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).