script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Персоналізований догляд: чому вашій б’юті-рутині необхідна сироватка для обличчя

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сироватка для обличчя – додатковий елемент у б'юті-рутині та справжній must-have для тих, хто прагне досягнути здорового вигляду шкіри. Її легка текстура та висока концентрація активних інгредієнтів дозволяють глибоко проникати в шкіру, забезпечуючи цільовий догляд.

У світі сучасної косметології сироватки займають особливе місце завдяки своїй здатності вирішувати широкий спектр проблем: від зволоження та боротьби з пігментацією до зменшення зморшок та покращення текстури шкіри. Разом з американським космецевтичним брендом PHYTO-C редакція L’Officiel Online розповідає, як обрати сироватку, необхідну для вашого типу шкіри.

Використовуючи сироватку в своїй доглядовій рутині, ви надаєте шкірі високу концентрацію корисних речовин, які допомагають їй виглядати свіжою, сяючою та доглянутою. Бренд PHYTO-C пропонує унікальну широку лінійку сироваток та гелів, здатних вирішувати різноманітні проблеми шкіри.

  • Сироватки E in C Advanced та Е in C Lite — остання розробка компанії. Проведені клінічні випробування довели, що засоби забезпечують найкращий захист від вільних радикалів, а також зміцнюють природний бар’єр шкіри в 9,7 разів. Сироватки підтримують ефективність протягом 72 годин після нанесення, живлять і зволожують шкіру для її здорового та пружного вигляду, зменшують втрату вологи та помітно покращують і освітлюють плями від акне. Синергічна комбінація вітамінів С та 5% Е забезпечує потужну антиоксидантну дію, створюючи світову революцію серед антиоксидантних засобів.

  • Сироватка Selenium in C розроблена за підтримки гранту Національного інституту раку США. Це надпотужна клінічно протестована антиоксидантна формула, що спрямована на боротьбу з вільними радикалами та істотне зменшення проявів фотопошкоджень.
  • Сироватка Active Advanced — це інноваційна формула, яка помітно коригує акне, шрами від акне та нерівний тон шкіри. Цей засіб містить найпотужнішу концентрацію інгредієнтів, щоб помітно виправити недоліки шкіри та надати їй більш рівний і яскравий колір.

  • Заспокійливий гель В5 — 20% концентрація гіалуронової кислоти та 1% вітаміну В5. Разом вони забезпечують глибоке інтенсивне зволоження шкіри та помітний ліфтинг-ефект. Вітамін В5 не лише захищає шкіру від зневоднення, а також є потужним загоювальним компонентом, що допомагає впоратися з висипами та запаленнями і сприяє нормалізації клітинного обміну речовин.

  • Icy Blue — це ефективний засіб для догляду, що охолоджує, зволожує та заспокоює шкіру. Цей легкий гель ідеально підходить для всіх типів шкіри та максимізує дію щоденного зволожуючого крему. Його також можна використовувати як базу під макіяж або як засіб після гоління для чоловіків.

  • Velvet Gel — бестселер, потужний гель для корекції дрібних і глибоких зморшок та покращення загального стану та здоров’я шкіри, розроблений з високою концентрацією натуральних інгредієнтів.

  • Бренд також пропонує лінійку продуктів (сироватка, гель, лосьйон та крем) із запатентованим екстрактом листя оливи SuperHeal O-Live. Ці засоби зміцнюють судини, зменшуючи прояви куперозу та розацеа, коригують ознаки передчасного старіння, мають протизапальну дію, випереджаючи появу вугрового висипу, забезпечують загоювальну дію та знижують чутливість шкіри.

Про бренд

Засновник бренду та розробник засобів – доктор Мостафа Омар. Більше 40 років він займається дослідженнями та є визнаним професором фармакогнозії – однієї з фармацевтичних наук, що вивчає лікарські рослини. Доктор Мостафа Омар, аби створювати революційні та виняткові формули, знаходить унікальні антиоксидантні та цілющі властивості рослин у трав’яних садах, оранжереях і просто природі довкола.

Історія бренду PHYTO-C розпочалася у 1995, коли доктор Мостафа Омар винайшов спосіб стабілізувати в розчині найефективнішу форму вітаміну С, L-аскорбінову кислоту, та розробив її різні концентрації від 5% до 20% для лікування шкіри. На той момент це було справжньою революцією в категорії засобів для антиоксидантного захисту.

Всі формули розробляються з метою покращення здоров'я та зовнішнього вигляду шкіри та мають клінічно підтверджені результати. PHYTO-С безперервно досліджує використання рослинних екстрактів та інших натуральних інгредієнтів. Компанія має власні наукові розробки та патенти. Її досягнення визнаються авторитетними медичними установами. Так PHYTO-C отримав два гранти від Національного інституту раку США на розробку формул з потужними антиоксидантними властивостями.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).