script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

10 б'юті-продуктів, які варто спробувати кожному цього літа

ПОДЕЛИТЬСЯ
Новинки у ЖАН Niche Concept
ПОДЕЛИТЬСЯ

Наша б'юті-рутина потребує особливої уваги та коригування, особливо, коли в гру вступають такі фактори, як спека, підвищена вологість, активне сонце та часті купання в морі чи басейні. Усе це впливає на стан нашої шкіри та волосся. Тому вибір правильних б'юті-продуктів стає критично важливим для збереження здоров'я та краси. Про 10 б’юті-продуктів з новинок ЖАН Niche Concept, на які редакція L’Officiel Online радить звернути увагу, читайте нижче.

ANTONIO AXU Shimmering Oil Luminous Gold

Олія для волосся з золотими частинками, що мерехтять. Легка олія підсвічує волосся та шкіру, робить їх шовковисто м'якими та сяючими. Унікальне поєднання натуральних олій (із насіння Чіа, абісінське та арганове) живить, відновлює, зволожує обличчя, тіло і волосся.

WIDIAN Liwa Hair Fragrance

Ноти: аккорд цінної деревини, бергамот, ветивер, жасмин, пачулі, сандал, уд.

Віддаючи шану традиціям оази Ліва на південному кордоні Абу-Дабі, ніжний спрей для волосся Liwa є димчасто-квітковою інтерпретацією класичного арабського ладану. Чуттєві ноти пудрового жасмину та м'яких пачулі пожвавлюють красу дарів природи на фоні чистої удової бази.

SENSAI BY KANEBO Silky Bronze (spf 50+)

Ідеальний супутник у літню пору, Silky Bronze захищає і зберігає шкіру зволоженою під час і після перебування на сонці, підкреслюючи красу бронзової засмаги. Захистіть шкіру від шкідливого впливу УФ-променів спектру А і В.

BY TERRY Baume De Rose Le Soin Levres

Цей бальзам з ароматом троянди із активними інгредієнтами надовго відновлює та захищає губи. Ультрабагатий, він зволожує та заспокоює навіть найсухіші та чутливі ділянки. Губи миттєво виглядають гладкими та пухкими, відновлені, еластичні та захищені, а також мають унікальний нелипкий фініш.

BY TERRY Hyaluronic Glow Setting Mist

Багатофункціональний спрей для шкіри обличчя зволожує, ґрунтує та закріплює макіяж. Формула догляду за шкірою включає вісім різних гіалуронових кислот з унікальним захисним комплексом з екстракту квіток камелії японської, керамідів і пробіотиків, які допомагають захистити шкіру від зовнішніх впливів.

Нежирна структура легко вбирається та миттєво зволожує шкіру. А також створює захисний бар'єр, який запобігає розмазуванню, вицвітанню макіяжу, дарує впевненість у вашій бездоганності. Колір обличчя свіжий та сяючий протягом усього дня.

Не містить спирту та ароматизаторів. Підходить для всіх типів шкіри.

TROIAREUKE ACSEN SOS Sleeping Mask

 

Маска перед сном зі зволожувальними інгредієнтами для шкіри з акне та чутливої шкіри. Швидко вбирається без жирної плівки та липкості, глибоко зволожує та заспокоює шкіру. Використовуйте маску самостійно відразу після очищення.

TEK Small comb with wide teeth yellow

Невеликий гребінець з ясеня з рідкими зубцями. Ідеально підходить для всіх типів волосся. Зручно носити з собою в сумочці. Антистатичний.

Antonio axu hair couture sea salt spray

Спрей з натуральною морською сіллю підкреслює текстуру і надає волоссю стильний пляжного вигляду. Містить зволожувальні компоненти, живить і протидіє сухості. Ідеально підходить для створення природного укладання. Спрей можна використовувати як на вологому, так і на сухому волоссі.

Sensai Face Fresh Paper

Ультратонкі освіжаючі серветки з цінного лляного паперу Tosawashi, що протягом століть традиційно виготовляється вручну японськими майстрами. Серветки миттєво поглинають надлишки шкірного жиру, не пошкоджуючи макіяж.

Sensai Lash Lengthener 38C

LASH LENGTHENER 38C – туш, що подовжує вії. Формула туші забезпечує ефект драматичного подовження. Щіточка Lash Catching захоплює навіть короткі вії, утримуючи велику кількість формули, і створює довгі, розділені вії, бездоганно покриваючи кожну без ефекту злипання. Змивається водою за температури 38°С і вище.  Не обсипається та не залишає темних плям при змиванні.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).