Одягнутися як: сучасна модна легенда Белла Гадід

ПОДЕЛИТЬСЯ
Взірець стилю як на подіумі, так і поза ним
ПОДЕЛИТЬСЯ

Якщо сьогодні хтось і може зрівнятися з впливом та славою супермоделей 90-х, то це Белла Гадід. Після двох років відсутності її повернення на подіум під час показу Saint Laurent стало одним із найзнаковіших моментів цього Тижня моди в Парижі. У 2023 році видання Time внесло модель в перелік сотні найвпливовіших людей. 2022-го — платформа Lyst оголосила її головною модницею. «Якщо вона це носила, ти теж це хотів», — зазначили вони тоді.

Це правда: якщо у світі з’являється новий фешн-тренд, то Белла Гадід найімовірніше була його трендсетеркою. Еклектичний стиль моделі щоразу захоплює заголовки. На червоній доріжці Белла Гадід вражає вишуканістю, ефектністю й елегантністю. Так цьогоріч її образи на Каннському кінофестивалі — від спокусливого вбрання Saint Laurent до вінтажної сукні Dsquared2 — спричинили чималий ажіотаж.

Поза офіційними появами Беллу Гадід вважають королевою стрітстайлу. Вона міксує естетики минулих десятиліть, приміром, 1970-х і 2000-х, обираючи одяг в стилі бохо, вигадливі ретро-принти та ніжні сукні.

Модель також надає перевагу спортивному й ковбойському стилю. Останній особливо значущий в її гардеробі, адже модель повернулася в серпні 2024-го в професійний кінний спорт та зараз зустрічається з вершником Аданом Бануелосом. Її формула для образу в стилі Дикого Заходу включає приталений верх, вицвілий денім, об’ємні пряжки, ковбойські капелюхи й чоботи.

Інша помітна тенденція в стилі Белли Гадід — гіковський шик. Вона не розлучається з бібліотекарськими окулярами з тонкою оправою, носить картату максіспідницю, офісні смугасті сорочки й сірі ансамблі.

Гардероб моделі вдало поєднує гламурні мінісукні, надзвичайно трендовий сьогодні шкіряний верхній одяг, оверсайз і приталені силуети. Така еклектика стилів у поєднанні з сяйливою усмішкою захоплює шанувальників, адже передусім Белла Гадід робить ставку на індивідуальність.

Читайте також: Зіркова альтернатива: Шкіряний бомбер — лідер серед верхнього одягу цієї осені

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).