Скарби алхіміка: новий аромат лінійки J’adore Dior

Новости
04.08.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Наче алхімік, що нарешті винайшов філософський камень, Франсуа Демаші зробив спражній переворот у світі парфумерії, випустивши новий аромат славнозвісної лінійки J’adore Dior. Що в ньому такого особливого та чи перетворює він аромат на золотий блиск? Так, «Touche de Parfum» під силу впливати та змінювати запах будь-якого аромату цієї серії, а щодо золота, то його у цієї

ПОДЕЛИТЬСЯ

jadore2014-gmcv46117946463833891551-950x527

Наче алхімік, що нарешті винайшов філософський камень, Франсуа Демаші зробив спражній переворот у світі парфумерії, випустивши новий аромат славнозвісної лінійки J’adore Dior. Що в ньому такого особливого та чи перетворює він аромат на золотий блиск? Так, «Touche de Parfum» під силу впливати та змінювати запах будь-якого аромату цієї серії, а щодо золота, то його у цієї коллекції ароматів хоч відбавляй. Завдяки цій інновації кожен зможе підкреслити свою індивідуальність власною версією аромату на основі композиції з жасмину, троянди, сандалу, ірису і мускусу.

Більш того, революційність продукту полягає не лише у його властивостях, а й у оформленні — замість розпилювача новинка має спеціальний аплікатор, що «випускає» аромат лише при тісному контакті зі шкірою.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).