Одна із них: Карлі Клосс у журі конкурсу LVMH PRIZE

Новости
22.03.2016
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Хоча ми і не побачили у цьому сезоні топ-модель Карлі Клосс на жодному із показів, можемо вас заспокоїти – вона, як і раніше, продовжує активну діяльність у фешн- індустрії. Так, нещодавно до її бекграунду додалася іще одна позиція: модель увійшла до складу журі, що визначатиме переможців конкурсу LVMH PRIZE 2016. Власне, під час Тижня моди

ПОДЕЛИТЬСЯ

Хоча ми і не побачили у цьому сезоні топ-модель Карлі Клосс на жодному із показів, можемо вас заспокоїти – вона, як і раніше, продовжує активну діяльність у фешн- індустрії. Так, нещодавно до її бекграунду додалася іще одна позиція: модель увійшла до складу журі, що визначатиме переможців конкурсу LVMH PRIZE 2016.

Безимени-2

Власне, під час Тижня моди у Парижі, Карлі особисто знайомилася та спілкувалася із дизайнерами, які увійшли до шорт-листа премії. І вчора, на своєму каналі «YouTube» під назвою «Klossy», вона презентувала відео, у якому номінанти розкриваються як особистості, розповідаючи про свою історію, про те, що їх надихає, і про те, що ж виділяє їх серед безлічі модних інсайдерів. Загалом, відео дає змогу побачити, як саме проходить один із найпрестижніших конкурсів в індустрії моди, та демонструє можливості дійсно вражаючої платформи для молодих дизайнерів, яку надає LVMH.

То ж, пропонуємо переглянути, які бренди потрапили до фіналу конкурсу LVMH PRIZE цього року, та хто за ними стоїть.

Остаточні результати стануть відомі на церемонії нагородження, що відбудеться 16 червня 2016 року у Паризькій Louis Vuitton Foundation.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).