Gucci одягне Бетмена на війну з Суперменом

Новини
22.03.2016
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Брюс Вейн ще ніколи не був таким денді. Головний герой довгоочікуваного фільму Зака ​​Снайдера «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» буде одягнений в Gucci з голови до ніг. Флорентійський модний Будинок співпрацював із художником по костюмах фільму, Майклом Вілкінсоном, щоб створити одяг та аксесуари для мільярдера Готем-сіті, якого грає Бен Аффлек. Гардероб включає в себе костюми, сорочки, пальта, шкіряні

ПОДЕЛИТЬСЯ

Celebrities attend the 'Batman V Superman: Dawn Of Justice' New York premiere at Radio City Music Hall on March 20, 2016 in New York City. Pictured: Ben Affleck

Брюс Вейн ще ніколи не був таким денді. Головний герой довгоочікуваного фільму Зака ​​Снайдера «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» буде одягнений в Gucci з голови до ніг. Флорентійський модний Будинок співпрацював із художником по костюмах фільму, Майклом Вілкінсоном, щоб створити одяг та аксесуари для мільярдера Готем-сіті, якого грає Бен Аффлек. Гардероб включає в себе костюми, сорочки, пальта, шкіряні куртки, шовкові аксесуари, взуття, ремені, сонцезахисні окуляри, а також запонки та затискачі для комірів і краваток, персоналізовані ініціалами Вейна.

Це не перший раз, коли Gucci кооперує з Вілкінсоном. Раніше бренд і художник по костюмах разом працювали над фільмом «Американська афера». Стрічка «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» виходить у прокат у четвер 24 березня.

Ми згадали останню колекцію Алессандро Мікеле для Gucci та обрали три луки, у яких хочемо побачити Бетмена найбільше:

ben-gucci

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).