Ремені безпеки та петлі часу: тренування TRX Suspension Training

Beauty-ревизор
28.04.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

При всій популярності такого напрямку фітнеса, як TRX, якому віддають перевагу і моделі і зірки, сьогодні багато хто відкриє його вперше – або, принаймні, заново. Почнемо з найприємнішого – петлі TRX і справді працюють, день за днем допомагаючи вам зробити своє тіло ідеальним, з біцепсами, кубиками та м’язами у стратегічно важливих місцях. Але це ліричний

ПОДЕЛИТЬСЯ

fitness

При всій популярності такого напрямку фітнеса, як TRX, якому віддають перевагу і моделі і зірки, сьогодні багато хто відкриє його вперше – або, принаймні, заново. Почнемо з найприємнішого – петлі TRX і справді працюють, день за днем допомагаючи вам зробити своє тіло ідеальним, з біцепсами, кубиками та м’язами у стратегічно важливих місцях. Але це ліричний відступ. Інформація по справі — далі.

fitness1

TRX Suspension Training – вправи на специфічному тренажері, який складається з функціональних зашморгів, що закріплені на різних поверхнях. Зізнаємось: той факт, що вигадав цей вид фітнесу колишній член спецпідрозділу «Морські котики», дещо лякає, але насправді лякатись нема чого. Суть TRX — жодних гантель, перекладин, грузів — нічого. Лише ви і ваше тіло, а точніше – його вага.

fitness4

Отже, що можуть дати тренування з петлями. Працюючи з системою TRX, ви використовуєте великі м’язові групи і м’язи-стабілізатори, отже, таким чином, розвиваєте свою силу, витривалість, гнучкість та навіть поліпшуєте функціонування вестибулярного апарату. Спокусливі результати, правда? Крім того, зовсім неважливо, який рівень фізичної підготовки ви маєте, адже з петлями можуть ефективно працювати абсолютно всі.

fitness2

 Переваги:

  • вам не доведеться все тренування ходити залом від одного тренажера до іншого, адже всі вправи будуть виконуватись за допомогою лише петель;

 

  • вправи з вагою власного тіла вважаються найбезпечнішими, тому шанс отримати травму мінімальний;

 

  • все дійсно просто: маєте ремні і петлі, нічого зайвого;

 

  • навантаження на зв’язковий апарат і кісткову систему вирівняють поставу;

 

  • і найголовніше: янголи Victoria’s Secret, Мадонна, Демі Мур, Дженніфер Лопес і Камерон Діас обожнюють TRX і віддають перевагу саме тренуванням з петлями.

 

fitness3

Наступна проблема – дуже жіночна та ще більш нагальна: що вдягнути на тренування? Наші поради досить стандартні: обрайти речі, що не будуть заважати вам та у яких ви почуваєтесь некомфортно. Завжди доречний та актуальний варіант – спортивний топ, обтягуючі штані чи шорти та зручні кросівки.

 

Найефективніші вправи на TRX:  «Віджимання з фіксацією ніг»: ця вправа схожа на звичайні віджимання, але комбінується з підтягуванням ніг до грудей; — «Відведення руки в сторону» — тримаючи ремені, повільно нахиліться вниз, зберігаючи тіло випрямленим, та у нижній точці відведіть в бік праву руку і поверніть її назад, після чого повторіть вправу лівою рукою; — «Підтягування до поясу» — тримаючи ремені, потрібно повільно відхилитись назад, зберігаючи тіло рівним, та підтягніть себе вгору за допомоги найширших м’язів спини;  Вправи на TRX універсальні, безпечні, але вони не робитимуть дива з вашим тілом самі собою: все залежатиме від ваших зусиль та наполегливості. Тренуватись з петлями – це своєрідний тренд, і, якщо ви хочете бути здоровими, підтягнутими та неймовірно сучасними, то обов’язково придивіться до саме цього напрямку фітнесу.  

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).