Папа Римський зніметься в сімейній пригодницькій стрічці

Искусство
03.02.2016
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Зовсім скоро в Італії почнуться зйомки нової пригодницької стрічки під назвою «По той бік сонця», в яких братиме участь Папа Римський Франциск. Але не поспішайте приміряти на Його Святість різні образи: глава католицької церкви зіграє роль самого себе. Як повідомляє видання Variety, Папа Римський є автором ідеї створення фільму, який міг би пояснити дітям послання

ПОДЕЛИТЬСЯ

EN_01199960_0622

Зовсім скоро в Італії почнуться зйомки нової пригодницької стрічки під назвою «По той бік сонця», в яких братиме участь Папа Римський Франциск. Але не поспішайте приміряти на Його Святість різні образи: глава католицької церкви зіграє роль самого себе.

Як повідомляє видання Variety, Папа Римський є автором ідеї створення фільму, який міг би пояснити дітям послання Ісуса Христа. Головні ролі в картині виконають діти, які, за задумом сценариста Грасіела Родрігес, символізуватимуть апостолов. В основу сюжету буде покладений Новий Завіт, а прибуток, отриманий від прокату картини, католицька церква планують передати на благодійність.

«Наша вдячність Його Святості — за межами будь-яких слів. Для нас це не просто фільм — це важливе суспільне і духовне послання », — зазначив продюсер проекту Андреа Іерволіно.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).