Емма Уотсон в трейлері нового фільму «Колонія»

Искусство
15.09.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Красуня і розумниця Емма Уотсон не втомлюється нагадувати про себе у різних іпостасях. Сьогодні, приміром, у мережі з’явився трейлер нового кінофільму за участі британської акторки. Показана на Міжнародному кінофестивалі в Торонто стрічка «Колонія» розповідає про німецьку пару, що опинилася в Чилі за часів військового перевороту Августо Піночета. Партнером Емми виступив Деніел Брюль, який зіграв головну

ПОДЕЛИТЬСЯ

Daniel-Bruhl-Emma-Watson-in-Colonia-slice-1024x438

Красуня і розумниця Емма Уотсон не втомлюється нагадувати про себе у різних іпостасях. Сьогодні, приміром, у мережі з’явився трейлер нового кінофільму за участі британської акторки. Показана на Міжнародному кінофестивалі в Торонто стрічка «Колонія» розповідає про німецьку пару, що опинилася в Чилі за часів військового перевороту Августо Піночета.

Партнером Емми виступив Деніел Брюль, який зіграв головну чоловічу роль викраденого таємною чилійською поліцією німця. Заснований на реальних подіях сюжет розгортається навколо героїчних намагань Лени, яку і зіграла Уотсон, визволити коханого. Стрічка вийде у міжнародний прокат вже в жовтні, а поки що дивимося трейлер.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).