Перший у своєму роді: Єдді Редмейн в образі трансгендера у фільмі «Дівчина з Данії»

Искусство
04.08.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

В Мережі опублікували перші постери до фільму «Дівчина з Данії» з оскароносним Едді Редмейном в образі транссексуала. На постерах зображені головні герої біографічної картини: Едді Редмейн в образі художника-транссексуала Ейнара Вегенера та Алісія Вікандер, яка зіграла його дружину. Сценарій фільму написаний за мотивами однойменного роману Девіда Еберсхоффа, що вийшов у 2000-му році. За сюжетом дія відбувається в 1920-х роках

ПОДЕЛИТЬСЯ

1661933

В Мережі опублікували перші постери до фільму «Дівчина з Данії» з оскароносним Едді Редмейном в образі транссексуала. На постерах зображені головні герої біографічної картини: Едді Редмейн в образі художника-транссексуала Ейнара Вегенера та Алісія Вікандер, яка зіграла його дружину. Сценарій фільму написаний за мотивами однойменного роману Девіда Еберсхоффа, що вийшов у 2000-му році.

За сюжетом дія відбувається в 1920-х роках в Копенгагені. Художник Герда Вегенер просить свого чоловіка Ейнара Вегенера позувати в жіночому одязі замість хворої моделі. Спочатку переодягання Ейнара були жартом, грою, але згодом, в 1931 році, Ейнар стає першою людиною, яка пройшла хірургічну операцію по зміні статі. Прем’єра картини Тома Хупера запланована на 27 листопада 2015 року.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).